Севастополь визначив необхідний рівень оплати за послуги ЖКГ

Поділитися
© nashikurorty.ru
Якщо в Севастополі рівень оплати за комунальні послуги становитиме 99,5%, у міста не буде проблем з ЖКГ і поточними платежами. Про це у вівторок, 29 березня, заявив голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов.

«У нас достатньо нормальна ситуація по платежах, ми значно підняли платіжну дисципліну, але, якщо тільки не виходимо на оплату 99,5 відсотків, починаються проблеми з поточними платежами», - сказав В. Саратов.

Він також зазначив, що «у РЕПах за два місяці цього року рівень оплати складає 95,3 відсотка, найбільший РЕП №1 – 98 відсотків, у РЕПів №17 і 19 - вище 96 відсотків».

При цьому, за його словами, домагаючись підвищення рівня платежів за комунальні послуги, керівництво адміністрації особливу увагу приділятиме оформленню субсидій для севастопольців.

«Якщо раніше рівень оплати населенням складав 60-70 відсотків, то за підсумками минулого року - 98,6 відсотків, що поставило нас на третє місце в Україні», - також зазначив В. Саратов.

За матеріалами прес-служби Севастопольської міськадміністрації

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі