"Зоря" спробує не програти МЮ - Вернидуб

Поділитися
"Зоря" спробує не програти МЮ - Вернидуб Вернидубу потрібна мінімум нічия з МЮ © ФК Зоря
Наставник луганчан зазначив, що у футболістів буде мотивація в заключному матчі Ліги Європи.

У п'ятому турі групового етапу Ліги Європи "Зоря" в Стамбулі грала з "Фенербахче". Зустріч завершилася поразкою луганського клубу (0:2), який в підсумку гарантував собі останнє місце в групі і не буде боротися в єврокубках навесні.

"Думаю, тим глядачам, які прийшли підтримати "Фенербахче", гра сподобалася. Ми теж намагалися показати хорошу гру. Моя думка, що ми повністю переграли їх у першому таймі. У другому була рівна гра до пропущеного голу, хоча ми все одно йшли вперед", - сказав Юрій Вернидуб на прес-конференції.

Також головний тренер української команди відзначив, що в останньому матчі групи проти "Манчестер Юнайтед" команда буде боротися за результат, незважаючи на відсутність турнірної мотивації:

"Враховуючи, що всі квитки продані, нам дуже хотілося б зіграти цю гру як можна краще, хоча б внічию. Як мінімум, не програти і допомогти тому ж "Фенербахче" пройти далі. Мабуть, вони (МЮ - прим.ред.) приїдуть основою, їм теж не можна ризикувати".

Результати всіх матчів дня 24 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі