"Зоря" не може змусити клуб з Росії розплатитися за трансфери своїх гравців

Поділитися
"Зоря" не може змусити клуб з Росії розплатитися за трансфери своїх гравців У нинішньому сезоні "Зоря" не раз радувала своїх уболівальників © football.ua
Якщо російська "Кубань" не розплатиться за двох лідерів луганської команди, українці будуть змушені звернутися до ФІФА.

Луганська "Зоря" не може змусити російську "Кубань" розплатитися за двох футболістів, які перейшли в розташування краснодарської команди в літнє міжсезоння.

Мова йде про бразильського форварда Данилу і захисника збірної Боснії та Герцеговини Тоні Шунича.

"Ситуація така: згідно з договором, Данило переходив в "Кубань" в оренду на півроку з правом викупу трансферних прав на гравця. Сума оренди мала становити 100 тисяч євро. Сума трансферу - зовсім інша сума. Так от, гроші за оренду "Кубань" повинна була виплатити до 10 серпня. На сьогодні жодної копійки від Кубані ми не отримали", - зазначив генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов.

"Шуничу "Кубань" повинна була розрахуватися з нами до 31 серпня. На жаль, на сьогоднішній день повного розрахунку з нами не було вироблено. За Шуніча ми отримали лише половину суми, а по Данилу, повторюся, ні копійки", - стверджує керівник луганчан.

Рафаїлов розповів, що його клуб робить спроби змусити російську сторони сплатити трансферні умови, але - марно. За його словами, на "Кубань" не вплинули і аргументи, пов'язані з нинішньою ситуацією на території Донбасу.

"Обидва футболісти вносять істотний вклад у той результат, який показує "Кубань". А ця команда зараз ділить друге місце в чемпіонаті. Але ми не збираємося мовчати. Сьогодні ми написали ще одного листа в "Кубань" з проханням розрахуватися з нами до 26 вересня. Після 26-го будемо звертатися до ФФУ, згідно з процедурою", - Рафаїлов розповів про подальші дії його клубу.

Керівник "чорно-білих" підкреслив, що не виключає і звернення до ФІФА з метою подіяти на "Кубань".

Примітно, що команда з Краснодара кілька років була пов'язана зі структурами українського мільярдера Сергія Тарути, проте в 2014 році вони відмовилися від фінансування "Кубані".

Нагадаємо, що незважаючи на втрату кількох ключових виконавців, "Зоря" змогла в нинішньому сезоні порадувати своїх уболівальників, дійшовши до 4-го раунду кваліфікації Ліги Європи і здобувши чотири очки в двох матчах Прем'єр-ліги проти українських грандів. У 7-му турі першості луганчани вперше за 21 рік завдали поразки "Шахтарю" (1:0). !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі