"Зоря" без проблем пройшла другий раунд відбору Ліги Європи

Поділитися
"Зоря" без проблем пройшла другий раунд відбору Ліги Європи © football.ua
У третьому раунді кваліфікації єврокубкового турніру буде представлено дві українські команди - луганська "Зоря" та одеський "Чорноморець".

Луганська "Зоря" впоралася з албанським "Лячі" і в другому матчі двораундового протистояння в рамках другого відбірного етапу Ліги Європи.

На домашньому полі в Києві луганчани обіграли албанців 2:1 і за сумою двох матчів пройшли далі. Нагадаємо, на виїзді українці розгромили суперника 3:0.

У третьому раунді кваліфікації підопічні Юрія Вернидуба зустрінуться з норвезьким "Мольде". Перший поєдинок відбудеться 31 липня на полі української команди. Судячи з усього, це знову буде київський стадіон "Оболонь". Додамо, що на цьому ж етапі кваліфікаційного турніру вступає в боротьбу і одеський "Чорноморець". Одесити зіграють з хорватським "Сплітом".

Матч у Києві проходив на затишному стадіоні в одному зі спальних районів столиці, однак луганчани отримали чудову підтримку далеко від свого міста. Напевно саме вона допомогла їм досягти-таки перемоги у поєдинку - навряд чи албанці зуміли б відіграти дефіцит у три м'ячі на виїзді. Однак у підсумку футболісти потішили вболівальників і відкрили рахунок у кінцівці зустрічі. А коли албанці відновили рівновагу, практично в атаці у відповідь Філіп Будковський вколотив м'яч у ціль після подачі Олександра Караваєва.

Додамо, що для "Зорі" це був дебют у Лізі Європи (Кубку УЄФА): більш ніж 40 років тому "Зоря" виступала у Кубку чемпіонів, де, до речі, вдало пройшла перший раунд змагань.

27 липня у Запоріжжі луганчани зіграють із "Металістом" у першому турі чемпіонату Прем'єр-ліги України. zn

Читайте також:

У дебютних матчах єврокубка українські клуби програли лише одного разу

УЄФА проявила непослідовність, відправивши "Дніпро" грати в Київ

Львів став притулком для донецьких команд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі