Збірна України вперше у 2014 році зіграє у Києві

Поділитися
Збірна України вперше у 2014 році зіграє у Києві © Sport.ua
Суперником українців буде збірна Нігеру, яка не пробилася на чемпіонат світу у Бразилії і посідає 102-ге місце в рейтингу ФІФА.

Збірна України у рамках навчально-тренувального збору, який відбудеться 19-23 травня під Києвом, проведе контрольний поєдинок з Нігером, який посідає 102-ге місце у рейтингу ФІФА.

Матч було офіційно підтверджено Федерацією футболу України, він відбудеться 22 травня о 21:00 на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Нагадаємо, що на збір, який розпочався сьогодні, головний тренер команди Михайло Фоменко викликав 31-го гравця, серед яких - п'ятеро новачків. Футболісти почнуть збиратися у Козині, що під Києвом, 20-го числа, а тренування будуть проходити на базі київського "Динамо".

У 2014-му році Київ прийматиме матчі збірної вперше: раніше українська команда зіграла спаринг зі США на нейтральному полі. Тоді поєдинок мав прийняти Харків, проте через політичну ситуацію, його було перенесено на Кіпр. Нагадаємо, що збірна України перемогла учасника чемпіонату світу-2014 2:0 - завдяки голам Дениса Гармаша і Марко Девіча.

Зазначимо, що у вересні на українців чекає старт у відбірковому турнірі Євро-2016. Суперниками підопічних Михайла Фоменка будуть збірні Іспанії, Словаччини, Македонії, Білорусі та Люксембургу. Перший поєдинок відбудеться саме у Києві "синьо-жовті", швидше всього на НСК "Олімпійський", зіграють проти словаків. !zn

Читайте також:

Михайло Фоменко викликав у збірну України п'ятьох новачків

Збірна України не гратиме з Каталонією, - ЗМІ

Найкращий спринтер світу Усейн Болт може зіграти за збірну Ямайки з футболу

Футбольна збірна України представила нову форму

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі