"Ювентус" купив Ігуаїна за 90 мільйонів євро

Поділитися
"Ювентус" купив Ігуаїна за 90 мільйонів євро Ігуаїн перейшов в "Ювентус" за рекордну суму © goal.com
Туринський клуб провів один з найбільших трансферів в історії футболу.

"Ювентус" оголосив про підписання контракту з нападником "Наполі" Гонсало Ігуаїном. Перехід 28-річного аргентинця обійшовся туринцям в 90 мільйонів євро.

Ігуаїн уклав контракт з "Ювентусом" на п'ять років. Раніше гравець виступав за мадридський "Реал", з якого перейшов в "Наполі" влітку 2013 року. З тих пір гравець провів за неаполітанців 146 матчів і забив 91 гол. У минулому сезоні Ігуаїн встановив новий рекорд Серії А, забивши 36 голів у 35 матчах.

Варто відзначити, що цей трансфер став найдорожчим в історії італійського футболу і третім у світі. Дорожче Ігуаїна коштували перехід Кріштіану Роналду з МЮ в "Реал" (94 мільйони євро) і Гарета Бейла з "Тоттенхема" в "Реал" (100 мільйонів євро).

Нагадаємо, раніше "Ювентус" повернув у мадридський "Реал" іспанського нападника Альваро Морату. Сума угоди по кращому бомбардирові Євро-2016 склала 30 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі