Ярмоленко розповів, за рахунок чого "Динамо" перемагає у важливих матчах

Поділитися
Ярмоленко розповів, за рахунок чого "Динамо" перемагає у важливих матчах Андрій Ярмоленко зіграв важливу роль у перемозі своєї команди
У двох ключових поєдинках Прем'єр-ліги динамівці впевнено перегравали своїх суперників і заслужено опинились на першому місці турнірної таблиці.

Футболіст "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів, за рахунок чого його команді вдається перемагати у важливих матчах нинішнього сезону.

"Динамо" в чемпіонаті Прем'єр-ліги спочатку обіграло "Шахтар" 1:0, а потім розібралось із "Дніпром" 3:0, і цілком логічно вийшло на лідерські позиції.

За словами Ярмоленка, футболісти вірять розуміння гри, яке прищеплює їм головний тренер Сергій Ребров.

"Мабуть, хлопці самі зрозуміли, що треба битися за цей клуб і дійсно намагатися. Ми всі почали прислуховуватися до головного тренера. Хоча, не можу сказати, що в минулому році ми не слухали, що нам говорили. Просто зараз всі бачать результат, а тому і вірять у тренера. Напевно, це допомагає нам перемагати", - зазначив після поєдинку Ярмоленко.

Читайте також: Капітан "Динамо" не зізнався, чи відпрацьовує Ярмоленко пенальті на тренуваннях

Нагадаємо, що завдяки голам Юнеса Беланди, Андрія Ярмоленка та Артема Кравця "Динамо" обіграло "Дніпро" в рамках 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги і вийшов на перше місце в турнірній таблиці. Тепер кияни випереджають дніпрян на один, а "Шахтар" на 5 залікових пунктів.

Раніше повідомлялося, що в 11-му турі "Шахтар" несподівано програв "Металургу" 1:2 в рамках донецького дербі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі