Ярмоленко - найкорисніший гравець збірної України у кваліфікації ЧС-2018

Поділитися
Ярмоленко - найкорисніший гравець збірної України у кваліфікації ЧС-2018 Ярмоленко є лідером атаки збірної України © footboom.com
Лідер "Динамо" є головною силою національної команди в атаці.

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко є найкориснішим гравцем збірної України за підсумками поєдинків відбору на чемпіонат світу 2018 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Євген Гресь.

Ярмоленко взяв участь у шести гольових атаках збірної з семи, а також увійшов до топ-10 гравців відбору за кількістю гострих передач.

Крім того, вінгер "Шальке" Євген Коноплянка увійшов у трійку по числу успішних обведень в кваліфікації, поступившись тільки Гарету Бейлу (Уельс) і Емре Мору (Туреччина).

В оборонних діях з кращого боку показав себе футболіст "Шахтаря" Тарас Степаненко. Півзахисник посів третє місце за загальною кількістю виграних відборів, став лідером по виграній боротьбі у захисті і четвертим по загальному числу відборів м'яча серед всіх учасників кваліфікації.

Воротар збірної України Андрій П'ятов, який представляє "Шахтар", увійшов до топ-10 за відсотком відбитих ударів - 80%, а також став п'ятим за кількістю епізодів вдалої гри на виходах.

Після чотирьох турів відбіркового турніру до ЧС-2018 збірна України знаходиться на другій сходинці у своїй групі, відстаючи від Хорватії на два очки.

Читайте також: 40% українців вважають успіхом участь збірної на Євро-2016 - опитування

Раніше повідомлялося, що Андрій Ярмоленко став найкращим футболістом України за підсумками 2016 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі