"Всі просто щасливі": гравці "Шахтаря" прокоментували вихід у півфінал Ліги Європи

Поділитися
"Всі просто щасливі": гравці "Шахтаря" прокоментували вихід у півфінал Ліги Європи "Шахтар" зіграє в півфіналі © ФК Шахтер
"Гірникам" все одно, з ким боротися за вихід у фінал турніру.

Гравці "Шахтаря" прокоментували перемогу над "Брагою (4:0) і другий в історії клубу вихід у півфінал Ліги Європи.

Даріо Срна: "Все вийшло. Прекрасний вечір для мене, для вболівальників, для "Шахтаря". Вважаю, що "Шахтар" заслужив на вихід у півфінал. Важко описати свої емоції. Повинен подякувати своїй сім'ї, без них нічого б не вийшло. Крім того, велике спасибі президентові клубу, вболівальникам. Без них не було б мого рекорду.

У нас на початку гри були проблеми, але пенальті допоміг нам. Потім взяли гру під свій контроль і заслужено вийшли у півфінал. Билися за кожен м'яч. Нічого дивного, що "Шахтар" у півфіналі ЛЕ. Зараз у нас складний етап, ви самі знаєте. Будемо битися до кінця на трьох фронтах".

Максим Малишев: "Дуже раді, що перемогли сьогодні. Добре зіграли, виконали установку Містера і досягли потрібного результату. Початок поєдинку був агресивним, як і просив тренер. Часом билися на рівних з португальцями, але в цілому перевага була у нас. Сьогодні особливий день у нашого капітана. Вітаємо його! Зараз ми всі просто щасливі, що пройшли в півфінал, порадували уболівальників Донецька та всієї України. Неважливо, хто нам дістанеться в суперники у півфіналі - ми будемо грати з максимальним настроєм!".

Олександр Кучер: "Важко сказати, чи був пенальті, коли я пішов у підкат - 50 на 50, на розсуд судді. Перед цим у Бразі, наприклад, не поставили пенальті за фоли португальців на наших футболістах. Сьогодні головним завданням "Шахтаря" було вийти в півфінал. Але добре, що вийшла яскрава гра. Ми реалізували свої моменти, хоча були епізоди, коли могли ще більше закріпити перевагу. Хочу подякувати вболівальникам, які нас підтримували!".

Андрій П'ятов: "Сьогодні Даріо був кращим на полі! Віддавав, забивав... Можна сказати, це був його бенефіс! Якщо порівняти два матчі з "Брагою", перший був більш напруженим, тому що ми грали на виїзді - хоч суперника і вивчили, все одно його "промацували". А тут ми вже знали, як вони діють. Перекрили їм всі зони і добре зіграли".

Нагадаємо, "Шахтар" обіграв "Брагу" з рахунком 6:1 за сумою двох зустрічей. У півфіналі "гірники" можуть зустрітися з "Севільєю", "Ліверпулем" або "Вільярреалом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі