"Волинь" візьме участь у товариському турнірі в Індії

Поділитися
"Волинь" візьме участь у товариському турнірі в Індії "Волинь" буде розвивати свій бренд
Віталій Кварцяний розповів про плани на міжсезоння і майбутнє луцького клубу.

Луцька "Волинь" у зимове міжсезоння зіграє на турнірі в Індії. Про це розповів головний тренер луцького клубу Віталій Кварцяний.

"Волинь" - це вже бренд. Це, до речі, підтверджується і тим, що нашу команду запросили на престижний турнір в Індії. Ми їдемо грати на ньому в лютому. Змагання серйозні, подробиці ми повідомимо вболівальнику найближчим часом. "Шахтар" освоює Америку - в минулому році Південну, а в цьому - Північну. А про бренд "Волині" дізнаються в Азії. Ми в іграх з серйозними суперниками перевіримо себе. Фізичну підготовку заклали в Луцьку, тепер час ігрової практики", - підкреслив Кварцяний.

Також головний тренер "Волині" розповів про майбутнє клубу, припустивши, що "Волині" тимчасово доведеться понизитися в класі: "У нас є новини від інвесторів, які дають нам оптимізм на майбутнє - клуб буде збережений, ми будемо існувати. Сподіваємося, ситуація, що склалася, дасть нам можливість відкоригувати прогалини і повернутися у вищу лігу на білому коні.

Зараз йдуть дебати про формат чемпіонату. Ви знаєте, що мова йде про варіанти 12 або 14 команд, причому цілком імовірно, що через 2-3 роки буде знову 16. За цей час можна наростити м'язи, позбавитися боргів і зайти в лігу сильним клубом і з серйозним завданням. Дуже хотів би, щоб вболівальники зрозуміли нашу ситуацію, дали можливість дограти і перезавантажити клуб".

Читайте також: "Волинь" і "Говерлу" можуть не допустити до участі у Прем'єр-лізі

Нагадаємо, раніше з "Волині" зняли 12 очок у Прем'єр-лізі через борги по зарплаті перед колишніми футболістами клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі