Визначилися всі учасники 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Поділитися
Визначилися всі учасники 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Монако" вдалося пройти "Сіті" © Facebook/AS Monaco
Відбулися матчі останніх двох пар 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

У рамках матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Атлетіко" обіграв "Байєр", а "Монако" виявився сильнішим за "Манчестер Сіті".

"Байєру" не вдалося повернутися в боротьбу після домашньої поразки. При цьому мадридці виглядали небезпечнішими за суперника, незважаючи на те, що забивати для виходу в наступну стадію повинні були гості.

Кілька разів після небезпечних ударів "Байєр" рятував воротар Лено, а найнебезпечніші моменти у леверкузенців були в середині другого тайму, але "Атлетико" вдалося зберегти ворота на замку.

"Атлетико" - "Байєр" - 0:0 (перший матч - 4:2)

"Монако" вдалося гідно провести гру в Англії, тому ніхто не сумнівався, що французи спробують зачепитися за чвертьфінал у повторній зустрічі при домашніх трибунах. Їм це вдалося.

Вже до 30-ї хвилині Мбаппе і Фабіньо зуміли відзначитися голами у воротах "Сіті", зробивши рахунок, що дозволяє вийти в наступну стадію. "Городяни" пасивно діяли в атаці, тому до перерви відповісти влучним ударом їм так і не вдалося.

У другому таймі "Сіті" вдалося захопити перевагу, що призвело до забитого м'яча на 72-й хвилині, коли Сане опинився першим на м'ячі після сейва від Субашича.

Здавалося, що рахунок 2:1 збережеться до фінального свистка, а підопічні Пепа Гвардіоли таки пройдуть незручного суперника, але "Монако" вдалося забити рятівний гол на 77-й хвилині, коли Бакайоко відгукнувся на подачу у штрафний і точно пробив головою - 3:1.

"Монако" - "Манчестер Сіті" - 3:1 (перший матч - 3:5)
Голи: Мбаппе, 8, Фабіньо, 29, Бакайоко, 77 - Сане, 72

Раніше чвертьфіналістами стали мадридський "Реал", мюнхенська "Баварія", каталонська "Барселона", дортмундська "Боруссія", туринський "Ювентус" і "Лестер".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі