Усик відмовився від американського тренера на користь Ломаченка-старшого

Поділитися
Усик відмовився від американського тренера на користь Ломаченка-старшого Усик вирішив відмовитися від послуг Алі Башира © K2 Promotions
Український чемпіон світу буде працювати під керівництвом свого минулого наставника.

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик (11-0, 10 КО) прийняв рішення припинити співпрацю з американським тренером Джеймсом Алі Баширом і буде знову працювати з батьком і наставником Василя Ломаченка - Анатолієм Ломаченком. Про це повідомила віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова.

"Усик завжди тренувався у Анатолія Миколайовича Ломаченка. Для Сашка завжди був тренер-наставник, авторитет - це Анатолій Миколайович. Як би це незручно або навіть жорстоко не звучало, але Джеймс Алі Башир був лише тимчасовою заміною Анатолія Миколайовича, поки в силу обставин вони працювали на різних континентах: Ломаченко - в Штатах, Усик - в Україні.

Тепер, коли Сашу Усика стало можливим просувати в мецці боксу, Анатолій Миколайович, як і колись, буде його тренером та наставником", - сказала Шатернікова.

Варто відзначити, що Джеймс Алі Башир залишається другим тренером у команді українського екс-чемпіона світу Володимира Кличка.

Читайте також: Ломаченко та Берінчик привітали Усика з дебютним боєм в США

Нагадаємо, в ніч на 18 грудня Усик успішно захистив свій пояс і дебютував на ринзі в США, здобувши перемогу технічним нокаутом над південноафриканцем Табісо Мчуну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі