Ультрас "Динамо" ініціювали збір коштів на боротьбу з сепаратизмом

Поділитися
Ультрас "Динамо" ініціювали збір коштів на боротьбу з сепаратизмом © football.ua
Активні вболівальники київського клубу не залишилися осторонь від того, що відбувається у Донецькій, Харківській та Луганській областях. За кожну зібрану копійку фанати готові відрапортувати.

Ультрас київського "Динамо" повідомили про початок збору коштів на підтримку боротьби проти сепаратизму у трьох східних областях України.

Кияни опублікували заяву, в якій просять всіх охочих давати гроші на конкретні цілі - така можливість з'явиться під час матчу чемпіонату Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем", який відбудеться 16 квітня о 20:00 на столичному НСК "Олімпійський". Скриньку для збору коштів буде встановлено між виходами з 41-го і 43-го секторів стадіону.

"Ми ніколи не зверталися до ВСІХ уболівальників "Динамо" з таким проханням, але в цей важкий час, вважаємо, що це має сенс як ніколи", - йдеться у зверненні.

"На жаль, наші фінансові можливості не безмежні, а ситуація на сході країни загострюється і тому ми вирішили звернутися до вас. Всі кошти, які ми отримаємо під час цього збору, буде витрачено:

- на допомогу фанатським рухам зі сходу та півдня України, які беруть активну участь у протидії сепаратистським настроям;

- на допомогу хлопцям з нашого руху, яких побили і пограбували менти 12 квітня у Полтавській області (тих, хто їхав на "Марш Єдності " у Харкові).

- при достатній кількості зібраних коштів ми закупимо необхідні речі військовим частинам, які мають такі потреби".

Також у заяві ультрас йдеться про те, що буде здійснено жорсткий контроль за використанням зібраних коштів.

"Ми запевняємо, що процес підрахунку і контролю отриманих коштів буде відбуватися широким колом авторитетних людей нашого руху. Ми гарантуємо, що всі кошти буде витрачено саме так, як ми написали вище, після чого ми викладемо звіт за кожну витрачену гривню".

Нагадаємо, що у січні фанати "Динамо" були одними з перших фан-рухів країни, хто почав активну боротьбу з "тітушками" на вулицях столиці. !zn

Читайте також:

Ультрас "Дніпра" і "Севастополя" провели у Дніпропетровську марш проти відокремлення Криму

Ультрас "Шахтаря" прийшли захистити донецький Євромайдан від "тітушок"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі