Український велогонщик Грабовський помер на 32-му році життя

Поділитися
Український велогонщик Грабовський помер на 32-му році життя Грабовський помер від серцевого нападу © XSport.ua
Спортсмен помер в результаті серцевого нападу.

Український велогонщик Дмитро Грабовський помер після серцевого нападу. Про смерть 31-річного спортсмена з Сімферополя на своїй сторінці в Facebook повідомив велогонщик Юрій Левінзон.

"Я не знаю, як таке може бути... Дмитро Грабовський помер від серцевого нападу. Не знаю деталей, не знаю, що сказати", - написав Левінзон.

Грабовський вважався одним з найперспективніших велогонщиків Європи, а найбільших успіхів йому вдалося домогтися на юніорському рівні. У 2002 році Грабовський став чемпіоном Європи у командному переслідуванні, а через рік він виграв цей титул вже в скретчі.

У тому ж сезоні Дмитро став призером світових юніорських чемпіонатів. У 2004 році він став чемпіоном Європи у командному переслідуванні, на цей раз серед "андерів". У 2007-му році Грабовський підписав контракт з командою "Quick Step-Innergetic", але на дорослому рівні заявити про себе не зумів. У чому причинами невдач стали травма спини в результаті ДТП і проблеми з дисципліною.

Нагадаємо, в березні німецький велогонщик Арнольд Фік вижив після падіння з дванадцятиметрової висоти під час гонки Гран-прі Лугано-2016.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі