Українські арбітри судитимуть матчі Ліги Чемпіонів

Поділитися
Українські арбітри судитимуть матчі Ліги Чемпіонів
Сергій Бойко та Євген Арановський отримали призначення від УЄФА на матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Українські арбітри Сергій Бойко з Іванкова Київської області та киянин Євген Арановський отримали призначення на проведення матчів 3-го відбіркового раунду Ліги Чемпіонів.

Бойко разом з асистентами Олександром Войтюком і Олегом Плужником і четвертим арбітром Анатолієм Абдулою вирушили в Азербайджан, де 30 липня у Баку проведуть зустріч між "Карабахом" з Агдама і австрійським "Зальцбургом".

Через тиждень Євген Арановський виведе на поле загребське "Динамо" і данський "Ольборг". У матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів, який пройде 6 серпня у Хорватії, йому допомагатимуть асистенти-Олександр Корнійко, Володимир Володін. Резервним арбітром призначено Сергій Березка.

Для обох наших арбітрів це другий міжнародний матч у 2014 році. Бойко в лютому працював на грі Ліги Європи АЗ (Голландія) - "Ліберец" (Чехія) - 1:1, а Арановський в березні був суддею товариській зустрічі національних збірних Іспанія - Італія - 1:0.

Ще два українських рефері встигли відпрацювати на матчах кваліфікації Ліги Європи нинішнього сезону. Ярослав Козик з Мукачевого обслуговував зустріч "Екранас" (Литва) - "Крузейдерс" (Ірландія) - 1:2. Харків'янину Анатолію Абдулі дісталася зустріч "Дьєр" (Угорщина) - "Гетеборг" (Швеція) - 0:3. !zn

Читайте також:

Одіозний суддя Вакс не зумів зупинити "Дніпро" в Ужгороді

Мирон Маркевич в "Дніпрі" повторив національний рекорд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі