У китайському промо-ролику про Євро-2012 Європу показали у післявоєнних руїнах (відео)

Відео
Поділитися
Китайські мультиплікатори зняли промо-ролик про Євро-2012. Уявлення про Україну та Польщу у китайців виглядає загадково: Біг Бен опиняється під бомбардуванням, Ейфелева Вежа падає на землю, а Римський Колізей у вогні.

У китайському промо-ролику про чемпіонат Європи з футболу Євро-2012 показали військові дії, що ведуться в Європі, руїни, і футбольне протистояння китайської та європейських команд.

У ролику, який знятий в стилі аніме, демонструється глядачеві відеоряд, під час якого китайський хлопчик співає на тлі руїн європейських столиць, показують танки, військових, бойові дії, а футболісти грають роль воїнів. Протягом всього відео команда китайських футболістів грає з командою європейців, це символізує боротьбу китайського народу зі світовим злом.

Під кінець відео, після всіх військових дій між країнами Європи весь світ перетворюється на одного дракона, а Китай - в іншого. На тлі вирішального гола ці дракони сходяться у смертельному бою. !zn

Читайте також:

Донецьк представив промо-ролик до Євро-2012 (відео)

Промо-ролик Києва до Євро-2012 випустили у 3D-форматі

Промо-ролик Ukraine. All about U покажуть у дев'яти країнах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі