У "Севастополі" оголосили "перезавантаження", розлучившись із трьома футболістами

Поділитися
У "Севастополі" оголосили "перезавантаження", розлучившись із трьома футболістами Маріуш Левандовський залишає "Севастополь" © multimedia.pol.dk
Слідом за головним тренером Геннадієм Орбу кримську команду залишила низка гравців, в тому числі і лідер колективу Маріуш Левандовський.

Президент "Севастополя" Олександр Красильников спростував будь-які фінансові труднощі у його команді, а також повідомив, що звільнення головного тренера і кількох футболістів входило до планів керівництва щодо зміни ситуації в клубі.

Також повідомляється про те, що розташування кримчан залишили троє футболістів - захисник Олександр Чижов, а також півзахисники Маріуш Левандовський та Сергій Симоненко. Раніше у клубі повідомили про завершення співпраці з головним тренером Геннадієм Орбу.

Українська газета "Команда" назвала імена ще кількох орендованих футболістів, які найімовірніше підуть у зимове міжсезоння. За інформацією видання, Філіп Будковський, Віталій Віценець, Олександр Караваєв, Денис Кожанов, Руслан Малиновський і Олександр Чижов взимку залишать "Севастополь" і повернуться до донецького "Шахтаря".

Красильников зазначив, що відхід тренера і футболістів не пов'язаний із фінансовими питаннями, а перед його командою, як і раніше, стоять амбітні цілі.

"Я хочу поставити крапку і припинити пусті домисли, які тиражують деякі ЗМІ, про складну фінансову ситуацію у клубі і можливе зняття ФК "Севастополь" з чемпіонату. Перед клубом стоять амбітні цілі, і я впевнений, що у весняній частині чемпіонату, команда доведе, що її спортивні претензії мають підстави", - говорить Красильников.

"Питання, які стосуються фінансового забезпечення контрактів деяких футболістів, мають технічний характер. До кінця року ми закриємо всі пов'язані з цим питання", - зазначив президент клубу.

Нагадаємо, раніше Сергій Віценець розповів, що у "Севастополі" існує заборгованість перед гравцями, а преміальні не отримано ще за минулий сезон, який кримчани провели у першій лізі. Віценець назвав ситуацію у команді бардаком.

Також повідомлялося про те, що один із головних інвесторів севастопольського клубу Вадим Новинський відмовився від фінансування "Севастополя".

Втім, Красильников сповнений оптимізму: за його словами, футболісти просто повинні змінити ставлення до гри і клубу - саме тому і було заплановано якесь "перезавантаження".

"Фінансова сторона повинна підкріплювати мотивацію футболістів, їхнє бажання перемагати, націленість на результат, відданість у будь-яких ситуаціях своєму клубу, що, на жаль, ми не завжди бачили у попередніх іграх. Команді потрібне "перезавантаження", зміна підходів до формування складу та командного духу", - сказав президент кримчан.

Нагадаємо, що 2 грудня в рамках 18-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Севастополь" прийме київське "Динамо". !zn

Читайте також:

Суркіс вважає "Шахтар" головним "акціонером" "Іллічівця" і ФК "Севастополь"

Ахметов розкритикував "Арсенал": Без вас жив, і без вас житиме український футбол

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі