У Хорватії розраховують на відродження українця Мілевського

Відео
Поділитися
У Хорватії розраховують на відродження українця Мілевського © hajduk.hr
Хорватська преса дивується, чому український "гламурний форвард" обрав місцевий чемпіонат як варіант продовження своєї дійсно неоднозначної кар'єри.

Хорватські журналісти і вболівальники вражені тим, що в їхній чемпіонат, який завжди вважався провідним лише за кількістю відправлених у Європу талановитих футболістів, прийшов колись основний нападник київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський.

Підписання контракту між одіозним українським футболістом і хорватським грандом "Хайдуком" стало несподіваною новиною не тільки в Україні.

Мілевський, який у 24 роки став одним із наймолодших капітанів в історії "Динамо", а через п'ять років ледве знайшов собі роботу, вже був представлений в якості гравця "Хайдука". Хорватська преса не робить поспішних висновків з приводу його підписання, обмежуючись здебільшого констатацією того, що і так знаходиться на поверхні - життя Мілевського поза спортом.

"Судячи з усього, у Мілевського завершилися гроші, і він вирішив приїхати у "Хайдук". Команда підписала футболіста, заслуги якого - в минулому. Тому його нинішній стан, і чи зможе він допомогти "Хайдуку" - загадка", - в цілому це лейтмотив усіх повідомлень про прибуття українця в стан "Майстрів з моря".

Відомий багатьом українським уболівальникам хорват Ігор Тудор, який вигравав разом зі знаменитою "картатою" командою бронзу ЧС-1998, нині тренує "Хайдук". Поки тренер зосереджений на грі з казахстанським "Шахтарем" в кваліфікації Ліги Європи. Однак як тільки матч буде зіграно, напевно займеться і Мілевським. Поки він прокоментував посилення українцем: мовляв, так, це хороший гравець, і ми сподіваємося, що в нашій команді він знову зуміє відродити свій бомбардирський талант.

Додамо, що в разі проходження медогляду і остаточного затвердження Мілевського як футболіста "Хайдука", він потрапить в заявку своєї команди проти "Шахтаря". Нехай і з далекої Караганди. !zn

Читайте також:

Мілевський відзначився в Туреччині: розбив привезену з Києва "Феррарі"

Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський - хороший нападник

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі