У "Динамо" розраховують підсилити напад бразильським бомбардиром з Донецька

Поділитися
У "Динамо" розраховують підсилити напад бразильським бомбардиром з Донецька
Жуніор Мораес, який лише в останньому турі втратив пальму першості в бомбардирських перегонах свого співвітчизника з "Шахтаря", може перейти в "Динамо".

Нападник донецького "Металурга", один з кращих бомбардирів Прем'єр-ліги-2013/14 бразилець Жуніор Мораес може перебратися в київське "Динамо".

Клуби активно ведуть переговори щодо трансферу Мораеса. Цілком ймовірно, що фінальна крапка буде поставлена в найближчі дні, повідомляє sport.ua.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс має намір особисто вступити в переговорний процес з бразильцем і його представниками, щоб вирішити питання переходу найближчим часом. Трансферна вартість бразильця за даними transfermarkt.de становить 3 мільйони євро.

ТАКОЖ: В "Динамо" шукають футболіста, здатного відродити конкуренцію в нападі

Нагадаємо, кілька днів тому наставник "Динамо" Сергій Ребров, коментуючи можливе посилення лінії нападу заявив, що вважає Мораеса якісним футболістом.

Примітно, що саме Мораес по суті поховав надії киян хоча б на третє місце в українському чемпіонаті в минулому сезоні. У рамках 27-го туру "Динамо" програло "Металургу" 1:2, а бразилець став автором двох забитих м'ячів. До того ж, це була перша поразка Реброва на тренерському містку динамівців.

Цікавий і інший факт: Мораес побічно став причиною вигнання "Металурга" з Ліги Європи. УЄФА дискваліфікувала донеччан за те, що донеччани до кінця не розрахувалися за трансфер футболіста з румунської "Ґлорії".

Додамо, що в минулому сезоні Мораес лише на один точний удар втратив пальму першості у бомбардирських перегонах своєму співвітчизникові Луїс Адріану з "Шахтаря". На його рахунку - 19 голів в 26 матчах.

Раніше повідомлялося, що Мораес може перейти в російську "Кубань", а також харківський "Металіст" та донецький "Шахтар". Але в підсумку, бразилець почав сезон у складі своєї команди. !zn

Читайте також:

"Дніпро" впевнено обіграв донецький "Металург" у стартовому матчі сезону

Лідери почали сезон у Прем'єр-лізі з перемог

Букмекери не роблять довгострокових прогнозів на чемпіонат української Прем'єр-ліги

Львів став притулком для донецьких команд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі