Світоліна залишила Australian Open

Поділитися
Світоліна залишила Australian Open Світоліна не зуміла пробитися до третього кола © zimbio.com
Українська тенісистка програла 127-й ракетці світу.

Еліна Світоліна не змогла пробитися до третього кола Australian Open. Першу ракетку України вибила з турніру 18-річна японка Наомі Осака.

Світоліна, яка була посіяна під №18, у протистоянні зі 127-ю ракеткою світу не змогла взяти жодного сету, двічі програвши з однаковим рахунком - 4:6, 4:6. Українка, яка проводила цей матч з пошкодженням, змогла реалізувати лише 2 брейкпойнти з 11, в той час як її суперниця скористалася всіма чотирма можливостями. Матч тривав 1 годину і 42 хвилини.

"Моя суперниця грає дуже добре, я тільки думала про те, щоб бути послідовною, впевненою і грати в свою гру", - підкреслила після перемоги Осака.

Таким чином, у третьому раунді Australian Open Україну представлятиме лише Катерина Бондаренко, яка раніше сенсаційно обіграла росіянку Світлану Кузнєцову. Третя ракетка України тепер зіграє зі швейцаркою Беліндою Бенчич.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі