Суркіс визнав, що він занадто довіряв Блохіну

Поділитися
Суркіс визнав, що він занадто довіряв Блохіну "Роман" Блохіна і Суркіса добіг кінця
Президент "Динамо" розповів, через які причини він зважився на звільнення головного тренера Олега Блохіна, а також, хто може зайняти місце найкращого гравця Європи-1975.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс після звільнення головного тренера Олега Блохіна зізнався, що довгий час занадто довіряв фахівцю, від чого постраждали результати виступів команди.

За його словами, Блохіну-тренеру не вистачило сил і можливостей, щоб привести "Динамо" до нових перемог і перервати тривалу серію невдач. І це притому, що завдання перед наставником ставили досить тривіальні.

"Я з себе не знімаю відповідальності, я робив усе можливе, щоб команда займала те місце, яке вона зараз займає. Очевидно, що Блохіну чогось не вистачало. Я ж не ставив перед ним завдання виграти Лігу Чемпіонів. Я поставив завдання хоча б фінішувати на "лігочемпіонівському місці". Але він це завдання двічі не виконав. Будь-якому іншому тренеру я б не пробачив навіть минулий сезон. Враховуючи заслуги Блохіна як футболіста я йому дав ще один сезон, який у результаті було провалено. Я дуже йому довірився", - зізнався Ігор Михайлович.

Нагадаємо, Олега Блохіна було відправлено у відставку після поразки від "Шахтаря" 0:2 в Києві у рамках пропущеного 19-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Тренер повідомив про свою відставку на післяматчевій прес-конференції.

Примітно, що президент передав своє рішення Блохіну через своїх помічників, а не безпосередньо. Блохін, на його погляд, мав зустрітися з керівником ще після невдачі у Львові, коли динамівці втратили перемогу над "Карпатами". Проте тренер не зробив цього.

Суркіс підкреслив, що відставка назрівала і не пов'язана безпосередньо з поразкою від принципового суперника, адже "Динамо" вже давно не може обіграти донеччан. Провалений сезон став повноцінною причиною для звільнення тренера.

Місце Блохіна тимчасово займе його помічник Сергій Ребров, розповів динамівський президент.

"Так, він молодий і йому не вистачає досвіду. Але треба давати дорогу молодим", - прокоментував призначення Реброва Суркіс.

"Це його шанс. Це не один і не два матчі, а мінімум шість. Починали ж колись свою тренерську роботу молоді Моурінью, Гвардіола, Віллаш Боаш, Лобановський у 38 років. Будь ласка, у Реброва є можливість реалізувати всі свої плани до кінця сезону. Він наш, динамівець, українець, нехай і з Донбасу. Він - патріот команди. Чим зможу, тим допоможу йому", - резюмував Суркіс.

Нагадаємо, що Ребров став 15-м за рахунком тренером за 23-річний період "Динамо" в незалежній Україні. Примітно, що раніше Суркіс обіцяв, що в разі відставки Блохіна запросить на посаду керманича команди іноземного фахівця. !zn

Читайте також:

Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"

Блохіна в Полтаві закидали біляшами

Блохіна повністю влаштувала гра "Динамо", не забив і голи у двох матчах ЛЄ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі