Суркіс підкреслив: він "вірив і продовжує вірити" Блохіну

Поділитися
Суркіс підкреслив: він "вірив і продовжує вірити" Блохіну © detskiymir.vn.ua
Президент київського "Динамо" продовжує висловлювати довіру наставнику Олегу Блохіну - навіть незважаючи на критику і незадовільні результати.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс продовжує вірити у свого головного тренера Олега Блохіна, навіть незважаючи на те, що під керівництвом цього фахівця за річний термін команда досягла мало не найгірших результатів в історії чемпіонату України.

"Я вірю у Блохіна, так як вірив хлопчиком, коли він виходив на поле. Вірив і продовжую йому вірити. Подобається це комусь чи ні, але сьогодні я господар клубу, я вкладаю гроші, душу і серце", - зазначив Ігор Суркіс в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що спонсори київської команди вимагають від Суркіса відставки Блохіна - за втрату очок. Однак, у підсумку, все завершилося лише відставкою частини тренерського штабу - асистентів Юрія Роменського, Олексія Михайличенка і Андрія Баля.

При цьому президент "Динамо" вважає, що Блохіну необхідно все ж виправдати його довіру - тільки результатом його команди на футбольному полі. Для цього, на думку Суркіса, у міжсезоння динамівці провели кілька трансферів.

"Подобається це комусь чи ні, але сьогодні я господар клубу, я вкладаю гроші, душу і серце. Я вірю у Блохіна, всі покупки були зроблені суто для Блохіна, а він повинен виправдати цей кредит довіри, звичайно, своїми перемогами".

"Результат визначає все, але я дуже сподіваюся, що в Олега Володимировича вийде, і він теж переосмислить речі, які він робив правильно і неправильно. Може, Блохін і Михайличенко заважали десь один одному, тому й прийняли таке рішення. Я б не став говорити, що у нас минула криза, навіть незважаючи на перемогу над "Карпатами", але ми повинні виходити з цього", - Суркіс прокоментував нещодавню відставку помічників Блохіна Олексія Михайличенка, Юрія Роменського та Андрія Баля.

Суркіс спростував інформацію про переговори з німецькими агентами з приводу кандидатів на місце Блохіна, але при цьому додав, що не може заперечувати, що в майбутньому подібні переговори відбудуться.

"Говорити про те, що ні з ким не буду зустрічатися, я теж не можу, адже повинен бути результат", - підкреслив Суркіс.

Додамо, що разом з Сергієм Ребровим, якого не торкнулися кадрові зміни, Блохіну буде допомагати і його колишній партнер з "Динамо" початку 2000-х, захисник Сергій Федоров. !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Мілевський назвав Блохіна людиною, який "тільки п'є каву і палить цигарки"

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі