Суркіс незадоволений відсутністю мотивації у гравців "Динамо"

Поділитися
Суркіс незадоволений відсутністю мотивації у гравців "Динамо" Суркіс провів серйозні розмови з футболістами © ФК Динамо
Президент київського клубу заявив, що найближчим часом в команді може активно почати грати молодь.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував погані результати команди в останніх матчах, а також відзначив недостатню мотивацію гравців київського клубу.

"Було б нерозумно заперечувати наявність у нас футбольної кризи, розібратися в якій необхідно не тільки Реброву, але й гравцям. З багатьма з провідних наших виконавців у мене відбулися в останні дні серйозні розмови. Я пояснив їм, наприклад, що потрібно мати сміливість підходити до вболівальників не тільки після перемог, але і після приголомшливих поразок. Міг би зрозуміти, якби сьогоднішні результати були наслідком невиплати зарплати або преміальних - психологічний стан людей, які не отримали зароблене, завжди важкий. Але ж наші футболісти отримують все пунктуально і до копійки", - сказав Суркіс.

"Мені незрозуміло, що могло послужити поштовхом до недостатньої мотивації. Але якщо не мотивовані навіть двоє-троє гравців з одинадцяти, цей настрій здатний позначитися на всій команді. Імен у нашій розмові я постараюся не називати, однак вони відомі мені і Реброву. З футболістами відбулися серйозні розмови. Сподіваюся, нам з головним тренером вдалося до них достукатися.

Якщо найближчим часом вони не стануть грати на колишньому рівні, Сергій Станіславович скористається отриманим від мене карт-бланшем по залученню динамівської золотої молоді, уболівальникам, не виключаю, що доведеться трохи почекати, але через пару років ми будемо цій команді аплодувати. Звичайно ж, ця міра розглядається виключно як крайня: особисто я вірю, що хлопці візьмуться за голову і виправлять ситуацію.

Той же Гармаш яскраво зіграв у матчі з "Наполі", але зовсім загубився в грі з "Зорею". Перераховувати, якщо б я був налаштований критикувати футболістів публічно, міг би довго. Але знаєте, адже гравці, якщо вони втратили мотивацію, але при цьому порядні і чесні, могли б прийти до мене або до Реброва - і чесно зізнатися. Дограти до зими в дублі, після чого ми працевлаштували б їх в іншу команду. Куди візьмуть. Але повірте: такої зарплати, як у "Динамо", у них не буде ніде.

А замість них ми знайшли б хлопців з палаючими очима, у яких мотивація зашкалює! Футболістів молодіжної команди або з тієї ж U-19. Можете навіть не сумніватися: у Циганкова, Бесєдіна або Шапаренко немає і не може бути проблем з мотивацією. Але ось чому вона зникла у Буяльського, який нічого поки не досяг у футболі - зрозуміти не можу", - підкреслив президент "Динамо".

Також Суркіс пояснив, чому команда не підсилилася перед Лігою чемпіонів: "В наш чемпіонат за сьогоднішньої ситуації в країні футболісти високого рівня не йдуть. Чи наполягають - суджу за переговорами цього літа - на таких захмарних зарплатах, що, погодься я їх заплатити, про єдність колективу довелося б негайно забути".

Раніше, нагадаємо, повідомлялося про те, що Суркіс довіряє Реброву. Президент "Динамо" ще раз підтвердив "Навіть під впливом емоцій я не замислювався про те, щоб змінити тренера".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі