Суркіс: "Динамо" не готує сенсаційних трансферів, то все чутки

Поділитися
Суркіс не готує сенсаційних трансферів
Президент київського клубу спростував факт переговорів з австрійцем Арнаутовичем і аргентинцем Сараті, а також охолодив запал спраглих до сенсаційних трансферів уболівальників.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю прокоментував трансферні чутки щодо клубу. Зокрема, Ігор Михайлович спростував факт ведення переговорів з нападником "Вердера" Марко Арнаутовичем і італійського "Лаціо" Мауро Сараті.

"Зізнаюся, я втомився коментувати домисли, які так охоче обговорюються в інтернеті. Ні з "Карпатами" з приводу Лукаса, ні з "Лаціо" щодо Сараті, ні з "Вердером" у зв'язку з Арнаутовичем ми в переговори не вступали - і не збиралися. Вам можу сказати прямо: сенсацій з нашої сторони чекати не варто", - зазначив Суркіс.

Водночас Суркіс зазначив, що "Динамо" дійсно шукало забивного форварда, але не досягло успіху в цьому.

"Наші селекціонери не змогли запропонувати кандидатуру, яка б дійсно посилила команду. Атакуючих гравців, які відповідають структурі ігри будь-якої команди і здатних самостійно вирішувати долю епізоду, в Європі можна перерахувати по пальцях однієї руки. А купувати футболістів на перспективу ми більше не хочемо. Результат треба показувати вже сьогодні...".

Нагадаємо, що 27 лютого київське "Динамо" попрощалося з півзахисником Огненом Вукоєвичем, відправивши його в оренду до кінця сезону в московський "Спартак". !zn

Читайте також:

Слідом за Бекхемом ПСЖ має намір отримати Руні: ціна питання - 40 мільйонів

Динамівець Огнен Вукоєвич переходить у стан "історичного ворога"

Депардьє став фанатом "Терека", отримавши від Кадирова п'ятикімнатну квартиру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі