Суд Барселони відмовився зняти з Мессі звинувачення в ухиленні від сплати податків

Поділитися
Суд Барселони відмовився зняти з Мессі звинувачення в ухиленні від сплати податків © as.com
У слідства достатньо доказів, що футболіст знав про те, яким чином його батько мінімізує податкові виплати. Іспанська скарбниця недорахувалася близько 4 мільйонів євро.

Суд Барселони відмовився зняти звинувачення в несплаті податків з нападника "блаугранас" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі, повідомляє AS.

Раніше прокурор Ракель Амадо попросив зняти звинувачення з гравця, переклавши провину на його батька Хорхе Мессі. Проте судові органи відхилили вимогу звинуваченої сторони, оскільки є достатня кількість доказів того, що футболіст міг знати про схеми, метою яких було ухилення від податків.

Зазначимо, що під час чемпіонату світу в Бразилії шанувальники аргентинської збірної і особисті фанати Мессі могли зітхнути спокійно: прокурор, який вів справу Мессі пояснив, що у 2007, 2008 і 2009 роках порушення в податковій сфері, швидше за все, мали місце бути, однак сам футболіст не був до них причетний і навіть не знав, яким чином витрачаються його гроші. Тепер слідство буде вестися тільки щодо його батька Хорхе, який, за версією слідства, і вів незаконну фінансову діяльність.

Нагадаємо, що Мессі і його батько були звинувачені в ухиленні від сплати податків на суму 4,1 мільйона євро. Спочатку в пресі стверджували, що футболісту загрожує до шести років за ґратами. Втім, Мессі був готовий співпрацювати зі слідством і навіть заплатить більш ніж 30-мільйонний штраф. Однак поки це не допомагає йому позбутися від неприємного процесу.

Додамо, що на бразильському мундіалі Мессі був визнаний кращим футболістом турніру, отримавши за це "Золотий м'яч" від ФІФА. Збірна Аргентини зайняла в Бразилії друге місце, програвши у фіналі Німеччині 0:1. !zn

Читайте також:

Марадона впевнений, що Мессі не заслужив звання кращого футболіста ЧС

Мессі перевершив Марадону за кількістю матчів за збірну

Аргентина не заслужила навіть участі у фіналі ЧС - Грачов

Суд оголосив вердикт президента "Баварії" Улі Хенессу: три з половиною роки в'язниці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі