Став відомий склад збірної України з біатлону на олімпійський сезон

Поділитися
Став відомий склад збірної України з біатлону на олімпійський сезон Підгрушна буде готуватися до Олімпіади © sport-xl.org
Володимир Бринзак назвав склад головної біатлонної збірної.

Збірна України з біатлону визначилася зі складом чоловічої та жіночої команд на підготовку до олімпійського сезону 2017/2018.

Список біатлоністів, які з середини травня приступлять до тренувань, назвав президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак. У жіночої та чоловічої команди по сім спортсменів, а серед біатлоністок жіночої збірної всі чотири чемпіонки Олімпійських ігор-2014 в естафеті.

Склад збірної України на сезон 2017/2018:

Жінки: Валя Семеренко, Віта Семеренко, Олена Підгрушна, Юлія Джима, Анастасія Меркушина, Ірина Варвинець, Ольга Абрамова.

Чоловіки: Сергій Семенов, Дмитро Підручний, Артем Прима, Володимир Семаков, Олександр Жирний, Артем Тищенко, Руслан Ткаленко.

Яна Бондар, Надія Бєлкіна, Юлія Журавок та Андрій Доценко не увійшли до основного складу збірної України. Немає в списку і Віталія Кильчицкого, у якого в минулому сезоні виник конфлікт з тренерським штабом.

Перший тренувальний збір до олімпійського сезону збірна України проведе в Тенеріфе (Іспанія). Чоловіки почнуть підготовку 11 травня, жінки приєднаються через чотири дні.

Читайте також: Українські біатлоністи виграли "бронзу" в змішаній естафеті на етапі Кубка IBU

Раніше Україна завершила чемпіонат світу з біатлону з однією медаллю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі