Словенія - Україна: анонс, де дивитися матч 17 листопада

Поділитися
Словенія - Україна: анонс, де дивитися матч 17 листопада Українці знаходяться за крок від виходу на чемпіонат Європи © ФФУ
У Мариборі відбудеться вирішальний матч за право зіграти на чемпіонаті Європи.

17 листопада збірна України проведе матч у відповідь в рамках плей-офф кваліфікації Євро-2016 проти збірної Словенії. На кону - путівка на чемпіонат Європи.

Три дні тому у Львові українці забезпечили собі комфортну перевагу перед матчем-відповіддю, вигравши з рахунком 2:0 завдяки голам Ярмоленка і Селезньова. Наша збірна має гарні шанси зламати неприємну традицію і після п'яти поразок все-таки пройти стадію плей-офф. Але в той же час не варто забувати і про сумний досвід дворічної давності, коли після 2:0 вдома українці програли Франції з рахунком 0:3 на виїзді.

До речі, це був єдиний випадок в плей-офф чемпіонатів світу і Європи, коли команда, яка виграла в першому матчі з рахунком 2:0, потім не змогла пройти свого суперника.

Зазначимо, що збірна Словенії у нинішній кваліфікації вдома провела 5 матчів, здобувши 3 перемоги та програвши лише збірній Англії. В України - аналогічний показник виступів в гостях: поразка від Іспанії, 1 нічия (зі Словаччиною) та 3 перемоги.

Головний тренер української збірної Михайло Фоменко сподівається, що його підопічні не наступлять на ті ж граблі, що і два роки тому, а Євген Коноплянка взагалі впевнений, що "жовто-сині" вийдуть на Євро-2016: "Ми пройдемо далі". У той же час словенці вірять, що можуть відіграти 2 голи. Наприклад, захисник словенської збірної Мішо Бречко заявив, що всі гравці залишать на полі в Мариборі свої серця.

До даного матчу підопічні Михайла Фоменка підходять без кадрових втрат (не рахуючи Ротаня і Гладкого, які через травми пропускали і перший матч). Степаненко і Кучер, які пропустили першу гру через дискваліфікацію, знову в строю. Цілком можливо, що півзахисник "Шахтаря" з'явиться на полі з перших хвилин, склавши пару в опорній зоні Рибалці. Таким чином, на лавці опиниться або Сидорчук, або Гармаш.

Також можливий варіант, при якому Фоменко замінить у стартовому складі єдиного нападника. Українці, швидше за все, будуть будувати гру на контратаках, а тому більш логічною виглядає поява на полі Кравця, а не Селезньова.

Словенія - Україна

Вівторок, 17 листопада, Марібор, стадіон "Людські Врта", 21.45

Пряма трансляція - на телеканалах ТРК "Україна" і "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

Словенія: Ханданович, Бречко, Іліч, Цесар, Йокіч, Куртич, Крхін, Кампль, Бірса, Ілічіч, Новакович.

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Рибалка, Степаненко, Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко, Кравець.

Арбітр - Джюнейт Чакир (Туреччина)

Читайте також: Фоменко сподівається, що його підопічні не наступлять на ті ж самі граблі

Нагадаємо, букмекери вважають найбільш вірогідним результатом цього матчу перемогу збірної України. Ставку на перемогу Словенії можна зробити з коефіцієнтом 2,75, на перемогу українців - 2,62, а на те, що гра завершиться внічию - 3,10

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі