Сімферопольська "Таврія" отримає новий стадіон від УЄФА і буде базуватися в Херсоні

Поділитися
Сімферопольська "Таврія" отримає новий стадіон від УЄФА і буде базуватися в Херсоні УЄФА допоможе "Таврії" покинути Крим © uefa.com
Футбольний клуб планується відродити за межами анексованого Криму.

Сайт уболівальників сімферопольської "Таврії" повідомляє, що в УЄФА мають намір побудувати для футбольного клубу з Криму нову арену, яка буде зведена за програмою організації "Хет-Трик" у Херсоні.

Раніше про такі наміри заявив виконавчий директор Федерації футболу України Володимир Генінсон: "Таврія" залишилася без будинку і стадіону, але вона існує. Доручили віце-президенту перевірити можливості відродження "Таврії" у Херсоні. Комісія працює, щоб ми могли отримати від УЄФА гроші на ремонт стадіону або на будівництво нового, який буде домашньою ареною "Таврії".

Планується не тільки будівництво стадіону, який буде відповідати вимогам української Прем'єр-ліги, а також зведення невеликого стадіону зі штучним покриттям для молодіжних команд клубу та проведення інших змагань міста.

Перед будуванням земля буде передана у власність обласної федерації футболу. Мова йде про повну реконструкцію старого стадіону "Спартак", яка дозволить приймати матчі вищої ліги чемпіонату України вже через рік.

Читайте також: Португальський футболіст залишить "Таврію" через перехід команди у чемпіонат Росії

Відзначимо, що УЄФА зареєстрував Кримський футбольний союз і дозволив проводити на анексованому півострові чемпіонат, в якому серед інших команд беруть участь симферопольска "ТСК-Таврія" та севастопольський "СКЧФ-Севастополь".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі