Шевченко відмовився від товариського матчу перед стартом збірної у відборі на ЧС-2018 - ЗМІ

Поділитися
Шевченко відмовився від товариського матчу перед стартом збірної у відборі на ЧС-2018 - ЗМІ Шевченко викличе на перший збір розширений список гравців © Dynamo.kiev.ua
Новий головний тренер "жовто-синіх" вважає, що достатньо буде і двосторонки.

Збірна України не буде проводити товариські матчі перед стартом у кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року. Як стало відомо MatchDay, таке рішення ухвалив новий головний тренер збірної Андрій Шевченко.

Повідомляється, що менеджери Федерації футболу України пропонували провести товариський матч зі збірною Грузії перед стартовим відбірковим матчем з Ісландією. Грузинська сторона також була готова зіграти проти збірної України. Але Шевченко прийняв рішення замість контрольного матчу провести двосторонню гру між футболістами, які приїдуть на збір.

Також зазначається, що на перший збір нового тренерського штабу, швидше за все, буде запрошений розширений список виконавців.

Нагадаємо, у відборі на чемпіонат світу 2018 року збірна України стартує 5 вересня. Домашній матч проти Ісландії пройде при порожніх трибунах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі