"Шахтар" - "Реал": анонс, де дивитися матч 25 листопада

Поділитися
"Шахтар" - "Реал": анонс, де дивитися матч 25 листопада "Шахтар" спробує взяти реванш © ФК Шахтер
"Гірники" зіграють з грандом світового футболу у Львові.

Сьогодні, 25 листопада, донецький "Шахтар" у рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів у Львові прийматиме мадридський "Реал".

"Гірники" у чотирьох попередніх матчах набрали лише 3 очки і мають мізерні шанси на те, щоб продовжити боротьбу в Лізі чемпіонів. Для того, щоб зберегти хорошу можливість вийти в плей-офф, "Шахтарю" потрібно не тільки взяти у "Реала" реванш за розгром у Мадриді, але і сподіватися, що ПСЖ втратить очки в матчі з "Мальме".

"Реал", набравши 10 очок, завдання виходу в плей-офф вже виконав, але, за словами головного тренера мадридців Рафи Бенітеса, "вершкові" хочуть зайняти в своїй групі перше місце, а тому будуть грати тільки на перемогу.

Зазначимо, що керівництво мадридського клубу в особі президента Флорентіно Переса після розгромної поразки від "Барселони" (0:4) на спеціальній прес-конференції заявиkj, що повністю довіряє Бенітесу. Тому припущення про те, що тренер може бути звільнений до матчу з "Шахтарем, не підтвердилися.

"Шахтар" на вихідних, нагадаємо, зіграв куди успішніше. Підопічні Луческу в рамках Прем'єр-ліги в Запоріжжі розгромили "Волинь" - 4:0.

"Шахтарю" в цьому матчі не зможуть допомогти Даріо Срна і Олександр Кучер, які відбувають дискваліфікацію. Луческу доведеться поламати голову, аби знайти заміну своїм ключовим захисникам. Найбільш імовірним бачиться поява з перших хвилин Кобіна, а також Ордеця.

"Реал" також не зможе розраховувати на свого капітана - Серхіо Рамос лікує травму плеча. Крім того, мадридцям не допоможе основний лівий захисник Марсело.

Читайте також: "Мальме" - "Шахтар": кращі фото матчу

"Шахтар" - "Реал"

Середа, 25 листопада, Львів, "Арена Львів", 21.45

Пряма трансляція на телеканалах "Україна" і "Футбол 2"

Орієнтовні склади

"Шахтар": П'ятов, Кобін, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Бернард, Тейшейра, Гладкий.

"Реал": Навас, Карвахаль, Пепе, Варан, Начо, Каземіро, Модріч, Хамес, Бейл, Роналду, Бензема.

Арбітр - Бас Нейхейс (Нідерланди)

Нагадаємо, букмекери вважають "Реал" фаворитом цієї зустрічі. Коефіцієнт на перемогу донеччан - 3,90, на нічийний результат - 3,80, а ось на успіх підопічних Бенітеса - 1,90.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі