"Шахтар" обіграв "Зорю" у фіналі Кубка України

Відео
Поділитися
"Шахтар" обіграв "Зорю" у фіналі Кубка України Гладкий зробив дубль © ФК Шахтер
"Гірники" в десятий раз у своїй історії виграли другий за значимістю український трофей.

Донецький "Шахтар" став володарем Кубка України сезону 2015-2016. У фінальному матчі на "Арені Львів" "гірники" обіграли "Зорю".

Фінал між "Шахтарем" і "Зорею" не викликав надто великого інтересу у Львові. Поєдинок у підсумку відвідало 21723 вболівальника.

Перший тайм вийшов досить рівним - "Шахтар" був активніше в дебюті матчу, проте "Зоря" досить швидко вирівняла ситуацію на полі і на кожну атаку "гірників" відповідала своєю. В одному з випадів "Зорі" забивати міг Будківський, але не влучив у ближній кут, а влучив у сітку із зовнішнього боку воріт. "Шахтар" відповів моментом Марлоса, який з хорошої позиції в дотик пробив слабо і прямо в голкіпера.

Відкрити рахунок в матчі "гірникам" вдалося перед перервою - Тайсон подав, а Гладкий головою пробив точно під штангу.

У другому таймі Гладкий оформив дубль. Нападник скористався скидкою Кучера, невпевненими діями захисників і з лінії воротарського пробив під ближню штангу - 2:0! "Зоря" відіграти хоча б один м'яч не змогла. Під кінець зустрічі арбітр Євген Арановський хотів призначити пенальті у ворота "Шахтаря", але порадився зі своїм асистентом Наталією Рачинської і в підсумку показав на кутовий.

"Зоря" - "Шахтар" - 0:2
Голи: Гладкий, 42, 57

"Зоря": Шевченко, Опанасенко (Ярмаш, 64), Сіваков, Форстер, Каменюка, Гордієнко (Ліпартія, 58), Чайковський, Петряк (Тотовицький, 46), Любеновіч, Караваєв, Будківський

"Шахтар": Каніболоцький, Срна, Ракицький, Кучер, Ісмаїлі, Малишев, Степаненко, Марлос, Коваленко (Едуардо, 59), Тайсон (Феррейра, 81), Гладкий (Нем, 74)

Попередження: Форстер, Чайковський, Сіваков, Ярмаш

Таким чином, "Шахтар" в десятий раз у своїй історії виграв Кубок України. "Зоря" поступилася у своєму дебютному фіналі.

Читайте також: "Шахтар" став другим фіналістом Кубка України

Судячи з усього, цей матч був останнім для Мірчі Луческу в "Шахтарі". Очікується, що румунський тренер покине донецький клуб. Гравці "Шахтаря" на церемонію нагородження вийшли у футболках з написом "Дякуємо, Містер".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі