"Шахтар" і "Шальке" зіграли внічию у Львові

Поділитися
"Шахтар" і "Шальке" зіграли внічию у Львові © ФК Шахтер
Розв'язка протистояння перенесена на другий матч.

"Шахтар" и "Шальке" голів не забивали
Донецький "Шахтар" провів домашній матч проти гельзенкірхенського "Шальке" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. Команди мали достатньо моментів для взяття воріт, але трибуни голів так і не побачили.

Команди активно провели весь матч, не відсиджуючись в захисті. На 13-й хвилині орендований у "Динамо" Юнес Беланда поклав на газон двох захисників "Шахтаря" і пробив з меж штрафного - на лінії воріт команду врятував Срна. Найреальніший шанс до перерви господарі не використали на 29-й хвилині, коли Тайсон пройшов до штрафного по центру і віддав пас на Коваленка, але талант "гірників" пробив з-під Матіпа трохи повз дальнього кута воріт. В цілому, суперники намагалися відповідати атакою на атаку, тому поєдинок виглядав досить жваво.

Відразу після перерви міг забивати Сане, який пробив головою після навісу від партнера трохи мимо. Гельзенкірхенці навіть забили, коли Матіп замкнув головою подачу з кутового, проте арбітр зафіксував фол в атаці. Також в дев'ятку пробивав Беланда - українську команду врятував П'ятов. Головну помилку матчу допустив Кучер, коли віддав м'яч у руки П'ятову після подачі з кутового. Суддя призначив вільний удар з лінії воротарського майданчика, а на захист воріт став практично весь "Шахтар".

Гайс пробивав впритул, але стінка з гравців "Шахтаря" врятувала господарів поля. Тут же "гірники" мали не менш реальний шанс відкрити рахунок, коли Гладкий отримав м'яч перед воротарем, але не зумів переграти Ферманна. На 86-й хвилині Кучер отримав другу жовту картку і залишив поле, а "Шахтар" без особливих проблем протримався до фінального свистка.

"Шахтар" - "Шальке" - 0:0

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїлі, Малишев (Кривцов, 90), Степаненко, Марлос (Веллінгтон, 71), Коваленко, Тайсон (Едуардо, 80), Гладкий

"Шальке": Ферманн, Жуніор, Колашинац, Нойштедтер, Матіп, Сане (Сем, 87), Беланда (Хунтелаар, 88), Гайс, Чупо-Мотінг, Горетцка, Майєр (Шопф, 81)

Попередження: Срна, Кучер, Гладкий - Сане

Вилучення: Кучер, 86

Читайте також: Спостерігачі ОБСЄ повідомили про присутність бойовиків у Комінтерновому

Зустріч-відповідь команд відбудеться 25 лютого в Гельзенкірхені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі