Ще одна трагедія на південноамериканських стадіонах

Поділитися
Ще одна трагедія на південноамериканських стадіонах Для когось із цих людей футбол став фатальним захопленням © football.ua
У зіткненнях між уболівальниками двох аргентинських футбольних команд було вбито людину.

Слідом за трагедією у Болівії, коли під час матчу на Кубок Лібертадорес загинув 14-річний хлопець, в Аргентині зафіксована ще одна смерть на футбольному стадіоні.

Перед матчем другого дивізіону чемпіонату Аргентини між "Хімнасією" і "Nueva Чикаго" загинув 31-річний фанат команди господарів. Гра завершилася впевненою перемогою "Хімнасії" з рахунком 4:0, повідомляє football.ua.

До гри поза стадіоном між фанатами обох команд відбулося декілька зіткнень, у результаті чого жертвою став Хуліо Вісасі, який отримав кульове поранення в область черевної порожнини. Він був доставлений в лікарню, де і помер. Ледь не стала жертвою 11-річна дитина, яка була поранена в талію. У лікарні Сор Марія Людовика вона зараз знаходиться у стабільному стані.

Аргентинські вболівальники мають погану славу по всьому світу: особливо жорстокі сутички між представниками Аргентини і Бразилії. Додамо, що нещодавно стався схожий інцидент між уболівальниками "Рівер Плейта" і "Тигре", в результаті якого було зафіксовано 14 поранених.

Читайте також:

Під час матчу Кубка Лібертадорес у Болівії вбили вболівальника

Арбітрові на замітку: в Іспанії гравець зробив суддю інвалідом після показаної червоної картки

Футболіст збірної Сирії загинув на стадіоні під мінометним обстрілом

Марадона: Я - кращий за Мессі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі