Саленко підтримав Реброва у бажанні перебудувати гру "Динамо"

Поділитися
Саленко підтримав Реброва у бажанні перебудувати гру "Динамо"
Футбольний експерт, один з найкращих нападників України і Росії 90-х років вважає, що сенсу від місячного перебування Реброва на посту наставника "Динамо" немає - йому треба дати більше часу.

Один з найкращих нападників пострадянського простору 90-х років Олег Саленко підтримав нового наставника "Динамо" Олега Реброва у бажанні перебудувати гру команди після невдалого відрізка за Олега Блохіна.

Саленко вважає, що зміни у його колишній команді назрівали давно, адже за Блохіна у першу чергу кульгала організації гри. Втім, на думку колишнього динамівця, за час, відведений Реброву, складно втілити у життя будь-які зміни.

"За кілька днів щось зробити неможливо. Так, з'явилося нововведення при стандартах, але, у першу чергу, треба командну гру робити. А за два місяці це нереально. Стандарти - це просто окремі ігрові епізоди. Поки "Динамо" виграє лише за рахунок індивідуальної гри, за рахунок потужних крайков - Гусєва, Ярмоленка. Їм потрібна повністю нова стратегія, але якщо Ребров побуде тільки два місяці, а потім прийде новий тренер, то сенсу від цієї роботи буде мало", - вважає Саленко.

Нагадаємо, що Сергій Ребров отримав призначення після відставки Олега Блохіна, яка відбулася 16 квітня - після програшу "Шахтарю" 0:2. Керівництво киян довірив молодому спеціалісту і символу клубу управління командою до кінця сезону. На своєму посту Ребров вже встиг здобути вольову перемогу над "Ворсклою" 2:1 - в рамках 26-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

При цьому Саленко зазначив позитивні моменти як на тренуваннях, так і в грі.

"Я дивився тренування хлопців, Сергій не просто розповідає їм, але і бігає з ними. Але поки про щось нове говорити рано. Зараз у Сергія складний момент - йому потрібно використати найкраще з того, що є. І він правильно робить, що використовує атакувальну міць команди по максимуму. Те, що з "Ворсклою" вийшов у пару до Мбокані Ідейє, тому доказ. Адже оборона у киян виглядає не дуже. Але поки "Динамо" ще колишнє. Тієї, "динамівської", гри ще не дуже видно", - зазначає кращий бомбардир ЧС-1994.

- Сьомін вважає, що Реброву під силу відродити "Динамо"

Саленко, який чимало грав у Європі, вважає, що іноземний фахівець, про якого говорив Ігор Суркіс, навряд чи поїде в Україну в нинішній ситуації.

"На даному етапі той, хто бачить команду зсередини, краще зробить, ніж хтось з іноземців. Новому наставникові знадобиться знову-таки час, щоб перекроїти команду під себе. А ми зараз по Рамосу (головному тренеру "Дніпра" - прим. ред.) бачимо, скільки часу знадобилося на те, щоб поставити нормально гру. А Серьога їздив, брав досвід і у Німеччині, і в Англії. Спостерігав за тренерською роботою. Та й поки я не бачу, хто з іноземців міг би приїхати до України", - резюмував Саленко.

Нагадаємо, що найближчим часом "Динамо" проведе нелегкий матч в Одесі з місцевим "Чорноморцем". Поєдинок відбудеться 24 квітня. !zn

Читайте також:

Суркіс назвав відносини з Блохіним турботою про маленьку дитину

Сьомін назвав причини невдач його колишньої команди: Забудьте про футбол 20-річної давності

В чемпіонаті Прем'єр-ліги повинно залишитися 16 команд, - експерти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі