Ротань відповів всім недоброзичливцям "Дніпра"

Відео
Поділитися
Ротань відповів всім недоброзичливцям "Дніпра" Руслан Ротань провів один з кращих матчів у сезоні © moskva.com
Капітан "Дніпра" був упевнений в тому, що його команда здобуде перемогу у вирішальному матчі - незважаючи на те, що на ній висів величезний тягар відповідальності.

Після перемоги над "Сент-Етьєном" в рамках 6-го туру групового турніру Ліги Європи (1:0) капітан "Дніпра" підкреслив важливість позитивного настрою команди, а також привітав уболівальників з виходом у плей-офф.

Нагадаємо, що дніпропетровці набрали 7 очок у групі F і зайняли друге місце, що дозволило команді Мирона Маркевича в третій раз поспіль пробитися в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Нагадаємо, що у двох попередніх розіграшах Ліги Європи "Дніпро" вилітав зі змагань на стадії 1/16 фіналу. Жеребкування цього турніру відбудеться 15 грудня о 14:00.

Читайте також: Після програшу "Зорі" Маркевич запропонував будувати "Дніпро" заново

11 грудня стало відомо, що докоманди з Італії отримали найбільше представництво в плей-офф Ліги Європи. Представників італійської Серії А в 1/16 фіналу буде п'ять, тоді як Україна представлена двома клубами - "Динамо" і "Дніпром".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі