"Російський Витязь" Повєткін вийде на ринг через півроку після поразки від Кличка

Поділитися
"Російський Витязь" Повєткін вийде на ринг через півроку після поразки від Кличка Повєткін вибрав собі в суперники відомого спаринг-партнера для провідних боксерів © tacopshq.com
Олександр Повєткін, який без варіантів поступився Володимиру Кличку у матчі 5 жовтня 2013 року, намагатиметься відновити свою кар'єру поєдинком проти американського нокаутера.

Екс-чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBA росіянин Олександр Повєткін може провести найближчий бій у травні з 28-річним американцем Тревісом Кауффманом.

Передбачається, що переможець поєдинку очолить рейтинг Світової боксерської асоціації (WBA), перший рядок якого поки є вакантним.

У рейтингу WBA Повєткін перебуває на третьому місці. Всього на рахунку росіянина 26 перемог (18 нокаутом) і одна поразка, якої йому завдав у титульному бою українець Володимир Кличко 5 жовтня минулого року у Москві.

Тревіс Кауффман (28-1-0, 20 КО), більше відомий у боксерських колах як спаринг-партнер, в січневому рейтингу займає дев'яте місце. Найбільшим досягненням Великої Білої Надії, саме таке прізвисько взяв собі Тревіс, є малозначущий титул WBA Fedelatin, який він завоював у січні у Пенсільванії. У його послужному списку спаринги тренування з такими відомими боксерами як Кріс Арреола, Едді Чемберс, Хасим Рахман, Олег Максаєв.

Нагадаємо, раніше Повєткін стверджував, що зуміє швидко домогтися матчу реваншу з Кличком. За його словами, він перебував за три бої від цієї зустрічі.

У свою чергу Кличко проведе найближчий бій трохи раніше за свого екс-опонента - 26 квітня в німецькому Оберхаузені він битиметься з австралійцем Алексом Ліпаї. Раніше Кличко відзначав, що в його планах немає зустрічі з Повєткіним. !zn

Читайте також:

Повєткін понесе вогонь Паралімпіади-2014

Володимир Кличко має намір повернути в сім'ю пояс старшого брата

Леннокс Льюїс підтримав Кличка в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі