Російський боксер не боїться їхати на матч в Україну: головне, щоб не стріляли

Поділитися
Російський боксер не боїться їхати на матч в Україну: головне, щоб не стріляли Андрій Князєв не боїться їхати в Київ © РИА Воронеж
Олександр Усик 18 квітня в Києві проведе другий захист титулу інтерконтинентального чемпіона WBO проти росіянина Андрія Князева.

Російський боксер Андрій Князєв не переживає з приводу недоброзичливою зустріччю з боку українських уболівальників на матчі проти Олександр Усика 18 квітня в Києві.

Зустріч відбудеться в рамках захисту титулу інтерконтинентального чемпіона за версією WBO, яким володіє кримчанин Олександр Усик.

За словами російського чемпіона, а Князєв володіє національним поясом у важкій вазі, його не хвилює, що будуть кричати вболівальники на трибунах київського Палацу спорту.

"Пропозиція від" K2 Promotions надійшло два тижні тому, я відразу ж погодився. Це великий шанс надати моїй кар'єрі імпульс. Крім того, дуже цікаво випробувати себе в бою з таким сильним противником, - ділиться враженнями Князєв. - Добре знаю Усика, так як стежив за ним ще з аматорів. Уже зараз є певні заготовки, але розповідати не буду - все побачите на рингу", - циттирует боксера Sports.ru.

"Їду не на курорт, а битися, тому готовий до будь-якого, - відповідає на запитання журналіста про майбутнє гарячому прийомі українськими вболівальниками росіянин. - Атмосфера в залі хвилювати не буде, хай кричать, що завгодно. Головне - щоб не стріляли", - уклав Князєв.

Додамо, що напередодні після того, як стало відомо про підписання контракту на бій, російські ЗМІ заявили про те, що К2 Promotions гарантували безпеку боксеру з Росії під час його перебування в Києві.

Читайте також: Кличко пообіцяв Усику чемпіонський бій в 2015 році

Олександр Усик завоював свій титул в 4 жовтня, нокаутувавши у Львові південноафриканця Даніеля Брюэра. А через два місяці в Києві у Палаці спорту в двобої з ще одним боксером з ПАР Дені Вентером домігся черговий дострокової перемоги під час першої захисту титулу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі