Ролан Гаррос: успішний старт Світоліної, Марченко вибув з боротьби

Поділитися
Ролан Гаррос: успішний старт Світоліної, Марченко вибув з боротьби Світоліна продовжує боротьбу © btu.org.ua
Україна втратила чергового представника на паризькому турнірі.

У столиці Франції проходять матчі першого кола турніру серії "Великого шолома" Ролан Гаррос. Боротьбу сьогодні, 23 травня, почали чергові українські тенісисти - Ілля Марченко та Еліна Світоліна.

Опонентом Марченка був домініканець Віктор Естрелья Бургос. Українець не зумів нав'язати боротьбу суперникові, поступившись у всіх трьох сетах за дві з половиною години. На рахунку другої ракетки України шість подач навиліт і 41 невимушена помилка, тоді як у опонента - тільки 15. Підсумковий результат - 5:7, 4:6, 3:6 на користь Естрельї Бургоса.

Впевнено стартувала в Парижі Еліна Світоліна, яка отримала 18-й номер при посіві. Найкраща тенісистка України у першому сеті матчу проти румунки Сорани Кирсті впала і пошкодила ногу, проте зуміла продовжити боротьбу після допомоги фізіотерапевта. У підсумку Світоліна легко обіграла опонентку у двох сетах - 6:1, 6:3.

Наступною суперницею українки буде американка Тейлор Таунсенд - 172-та ракетка світу, яка отримала спеціальне запрошення "wild card" від організаторів. Тенісистки зустрінуться в офіційному матчі вперше.

Читайте також: Українські тенісисти отримали суперників по основній сітці Ролан Гаррос

Нагадаємо, у жіночій частині турніру також продовжує боротьбу Катерина Бондаренко, яку у другому раунді чекає поєдинок проти німкені Анніки Бек.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі