Ролан Гаррос: Світоліна вийшла у третє коло

Поділитися
Ролан Гаррос: Світоліна вийшла у третє коло Світоліна продовжує виступати в Парижі © btu.org.ua
Найкраща тенісистка України здобула другу перемогу в Парижі.

Еліна Світоліна вийшла до третього кола Відкритого чемпіонату Франції. Українка без проблем обіграла американку Тейлор Таунсенд.

У першому сеті суперниці вели боротьбу до рахунку 3:3, після чого Світоліна вийшла вперед і без помилок зіграла на своїй подачі. У другій партії Таунсенд почала часто помилятися, що дозволило українській тенісистці поступово збільшувати перевагу, виграючи кожен гейм. У підсумку Світоліна завершила сет без втрат, а підсумковий рахунок - 6:3, 6:0 на користь 18-ї ракетки турніру.

Наступною суперницею Світоліної буде сербка Ана Іванович, яка отримала при посіві 14-й номер. Варто відзначити, що тенісистки зустрічалися на торішньому Ролан Гаррос в чвертьфіналі, а перемогу здобула сербка - 6:3, 6:2.

"Як і очікувалося, важко було звикнути до подачі Таунсенд. Другий м'яч від неї летить, як здається, дуже повільно, а після відскоку викручується з ракетки. Потрібен був час, щоб пристосуватися, я очікувала, що буде незручно. У другому сеті це у мене вийшло і тоді у суперниці вже не було шансів".

"Матч проти Іванович? Буду готуватися. Відновлення та підготовка завтра - це найважливіше. Не замислювалася, на якому покритті з нею легше грати. На грунті ми зустрічалися в Мадриді і тут теж. Я буду на 100% викладатися і готуватися, раптом це буде мій день? Якщо судити по рахунку в особистому протистоянні, звичайно, вона незручний суперник для мене, одна з найбільш незручних. Внутрішнього дискомфорту в грі з нею я не відчуваю. Можливо, мені потрібно зробити щось екстремальне, щось надприродне для мене, чого вона не чекає", - сказала Світоліна у коментарі "Великому тенісу України".

Нагадаємо, вчора, 25 травня, у третє коло турніру не змогла вийти українка Катерина Бондаренко, поступившись німкені Аннике Бек.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі