Різатдінова виграла два "золота" і два "срібла" на етапі Кубка світу

Поділитися
Різатдінова виграла два "золота" і два "срібла" на етапі Кубка світу Різатдінова здобула чотири нагороди © Instagram
Українська гімнастка принесла країні чотири медалі в Лісабоні.

Ганна Різатдінова успішно виступила на етапі Кубка світу в Португалії. Змагання проходили 19-го і 20-го березня, а українка записала до свого активу чотири нагороди - два перших місця і два других.

Українська гімнастка стала другою в індивідуальному багатоборстві. Сума балів за чотири дисципліни, які були розділені на два дні, склала 73,700, що дозволило гімнастці зайняти друге місце услід за росіянкою Олександрою Солдатовою (75,650).

У неділю, 20-го березня, відбулися фінали окремих видів. Різатдіновій вдалося підкорити дві вершини у вправах з булавами та стрічкою, де українці не було рівних. За булави Різатдінова здобула 18,600 бали, а за стрічку - 18,500. Таким чином, грація принесла збірній відразу два "золота".

Крім того, Ганні вдалося посісти друге місце у вправах з обручем (18,600), а ось під час виступу з м'ячем українка припустилася помилок і не потрапила на подіум.

Також в індивідуальному фіналі з м'ячем виступила ще одна українка Вікторія Мазур, зумівши зайняти п'яте місце з оцінкою 17,550. Командний турнір Україна завершила на шостому місці, отримавши за виступ з п'ятьма стрічками 17,150, а за булави і обручі - 17,100.

Читайте також: Різатдінова здобула чотири бронзові медалі в Штутгарті

Наступними змаганнями за участю українських гімнасток стане етап Кубка світу у французькому Тьє, який пройде з 24 по 27 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі