Реконструкція Палацу спорту в Києві почнеться у квітні

Поділитися
Реконструкція Палацу спорту в Києві почнеться у квітні У Палаці спорту створять комфортніші умови © iSport.ua
Керівництво держконцерну "Спортивні арени України" вирішило дати можливість баскетболістам провести основні матчі єврокубкових турнірів у Палаці спорту.

Початок проведення будівельно-монтажних робіт з капітального ремонту Палацу спорту у Києві почнеться у квітні 2014 року. Про це повідомляє прес-служба державного концерну "Спортивні арени України".

У зв'язку з цим до квітня у Палаці спорту будуть проводити спортивні змагання, концерти та інші масові заходи. Зараз, нагадаємо, у Палаці спорту домашні матчі проводять київські баскетбольні клуби "Будівельник" і "Київ".

Таким чином, київський "Будівельник", як і стверджувало керівництво клубу, дограє євросезон на майданчику головної критої арени країни: нагадаємо, що поєдинки для "будівельників" триватимуть як мінімум до середини лютого, коли завершиться розіграш другого групового турніру Єврокубка.

Також відзначимо, що у зв'язку з перенесенням термінів реконструкції у Палаці спорту може пройти "Фінал чотирьох" Кубка України з баскетболу.

Втім, заключний відрізок чемпіонату Суперліги та плей-офф турніру, а "Будівельник", незважаючи на складності у першості, швидше за все проб'ється до плей-офф, чинним чемпіонам доведеться проводити на майданчику СК "Меридіан", в якому "будівельники" грали до минулого сезону.

Відзначимо, що поки не повідомляють точну дату початку будівельних робіт. Реконструкція Палацу спорту обійдеться держбюджету у 200 мільйонів гривень.

Будівельники відремонтують дах, замінивши аварійну підвісну стелю на сучасну, а також зроблять нові віп-ложі і "скайбокси" - підвісні ресторани з кухнею, де одночасно можуть розміститися до 12 віп-гостей. Віп-ложі розмістять там, де зараз знаходяться коментаторські будки. Фасад будівлі облицюють, використовуючи енергозберігаючі технології, що допоможе вдвічі менше витрачати на опалення.

Нагадаємо, що перша стадія реконструкції головної спортивної арени країни відбулася напередодні чемпіонату світу з хокею-2011 у дивізіоні 1 - тоді було замінено льодове обладнання, частково замінено глядацькі крісла, а також додали додаткові роздягальні. На роботи було витрачено близько 80 мільйонів гривень.

Після капітального ремонту ПС приймав також кілька міжнародних турнірів, а також юнацький Євробаскет-2013 і чемпіонат світу з художньої гімнастики у вересні.

Відзначимо, що у 2010 році Палац спорту відзначив своє 50-річчя. !zn

Читайте також:

Сезон Євроліги у Києві "Будівельник" завершив перемогою

Євробаскет: на будівництво тренувальних баз витратять 300 мільйонів держкоштів

Названо арени, на яких відбудуться матчі Євробаскету-2015

Україна націлилася на чемпіонат Європи з плавання

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі