Ребров назвав причини поразки від "Шахтаря": винна вся команда

Поділитися
Ребров назвав причини поразки від "Шахтаря": винна вся команда
Кияни пропустили два голи від принципового суперника в той момент, коли захист не діяв. Гравці "Шахтаря" опинялися віч-на-віч з Олександром Шовковським.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вперше програв "Шахтарю" на своєму посту, проте не став робити якихсь поспішних висновків щодо невдалого матчу за Суперкубок України, в якому донеччани випереджають киян за кількістю перемог.

За словами наставника динамівців, у поразці винна вся команда.

"Зараз не хочу нікого конкретно звинувачувати, винні всі. На жаль, повторюються минулі помилки", - зазначив Ребров.

"Деякі футболісти ще не набрали оптимальних кондицій, грали не на повну силу. Тим більше в Україні непроста ситуація, і нам треба зробити все можливе, щоб люди почувалися добре в "Динамо", - резюмував динамівський тренер.

Нагадаємо, "Динамо" пропустило два голи в кінцівці матчу - на 75-й хвилині Олександр Гладкий залишив не при справах декількох динамівських захисників, вийшов на побачення з Олександром Шовковським, і обігравши його, вразив порожні ворота. Приблизно так само був забитий і другий м'яч - Марлос скористався невпевненими діями Євгена Макаренка і переграв досвідченого голкіпера у ближній дуелі.

Додамо, що завдяки перемозі над "Динамо" донеччанам вдалося встановити рекорд за кількістю перемог у Суперкубку - вперше в одному з турнірів "Шахтар" випередив принципового суперника: в активі "гірників" шість трофеїв, у киян - на один менше. !zn

Читайте також:

Вперше за кілька років букмекери вважали "Динамо" фаворитом протистояння з "Шахтарем"

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі