Ребров хоче бачити в УПЛ 16 команд

Поділитися
Ребров хоче бачити в УПЛ 16 команд Ребров вважає, що треба давати можливість командам розвиватися в еліті © ФК Динамо
Наставник "Динамо" вірить, що чемпіонат України повернеться на колишній рівень.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров вважає, що збільшення кількості команд у Прем'єр-лізі піде на користь чемпіонату України і зробить його більш привабливим для глядачів.

"Я вірю в свою країну, вірю в наш футбол. Переконаний, що для того, щоб піднімати український футбол, потрібно підключити більшу кількість клубів і гравців, які будуть рости в протистоянні з сильними суперниками. Розумію, що для цього необхідно стабільне фінансування, інфраструктура і так далі.

Будуть відповідати вимогам - не варто стримувати розвиток цих колективів. Таким чином, ми зможемо підвищити відвідуваність турніру, адже в багато міст повернеться великий футбол.

Так, матчі "Динамо", "Шахтаря" і "Зорі" є набагато привабливішим з усіх точок зору, але ми ж не можемо проводити чемпіонат трьох або чотирьох команд у трьох або чотирьох містах. Так що я за 16 клубів в УПЛ", - цитує Реброва "Команда №1".

Варто відзначити, що в сезонах-2014/15 і 2015/16 кількість команд зменшилася до 14-ти, а в поточному розіграші чемпіонату беруть участь тільки 12 клубів.

Раніше президент УПЛ Володимир Генінсон заявив, що повернення до формату з 16 клубів можливо в сезоні 2018/19.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі