"Реал" став найприбутковішим клубом Європи

Поділитися
"Реал" став найприбутковішим клубом Європи "Реал" випереджає "Барселону" і "Манчестер"
Мадридці за один сезон заробили 577 мільйонів євро.

"Реал" в одинадцятий раз поспіль став найприбутковішим клубом Європи за підсумками сезону. Дані про доходи клубів за сезон 2014-2015 опублікувала консалтингова компанія Deloitte.

Мадридський клуб не тільки заробив більше всіх, але ще й встановив новий рекорд. Доходи "Реала" в цілому склали 577 мільйонів євро. У порівнянні з сезоном 2013-14 виручка мадридського гранда збільшилася на 27,5 мільйона євро. Збільшити прибуток "Реалу" вдалося завдяки зростанню доходів від реклами і зростанню виручки від прибутку в день матчів.

Друге місце в рейтингу зайняла "Барселона" - 560,8 мільйона євро, третє - "Манчестер Юнайтед" - 519,5 мільйона. У десятку також увійшли ПСЖ, "Баварія", "Манчестер Сіті", "Арсенал", "Челсі", "Ліверпуль" і "Ювентус".

Варто відзначити, що в топ-20 опинилися відразу дев'ять представників англійської Прем'єр-ліги. Це новий рекорд за кількістю клубів з одного чемпіонату в рейтингу від Deloitte.

Нагадаємо, раніше "Реал" був визнаний найдорожчим футбольним брендом 2015 року. Бренд "Королівського клубу" оцінюється в 464 мільйони доларів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі