"Реал" - "Манчестер Сіті": анонс, де дивитися матч 4 травня

Поділитися
"Реал" - "Манчестер Сіті": анонс, де дивитися матч 4 травня "Реал" і "Манчестер Сіті" зіграють на полі мадридців © Daily Mail
Манчестерський клуб спробує вперше у своїй історії вийти у фінал Ліги чемпіонів.

Сьогодні, 4 травня, відбудеться другий поєдинок у півфіналі Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" і "Манчестер Сіті", за підсумками якого визначиться другий фіналіст турніру. ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Реал" - "Мачестер Сіті".

В Англії суперники не змогли забити голів, проте ближче до взяття воріт був "Реал", незважаючи на відсутність у складі через травму Кріштіану Роналду. На цей раз підопічні Зінедіна Зідана зможуть розраховувати на свого бомбардира, а домашні трибуни роблять мадридців однозначними фаворитами майбутньої зустрічі.

"Городяни" вперше вийшли в півфінал Ліги чемпіонів, здолавши на своєму шляху київське "Динамо", а тепер команда має намір знову переписати історію і продовжити боротьбу за титул.

Про амбіції заявив наставник "Сіті" Мануель Пеллегріні: "Наша мета - потрапити у фінал, куди "Манчестер Сіті" ще ніколи не добирався. Команда впевнена в своїй силі і готова її продемонструвати. Завжди приємно повертатися на "Сантьяго Бернабеу" - з цим стадіоном у мене пов'язані приємні спогади. Тиск тут завжди дуже великий, але у нас є необхідна стійкість, щоб з ним впоратися".

"Реал" - "Манчестер Сіті"

Середа, 4 травня, Мадрид, "Сантьяго Бернабеу", 21:45

Пряма трансляція - на телеканалі "Футбол 2"

Орієнтовні склади:

"Реал": Кейлор Навас, Карвахаль, Пепе, Серхіо Рамос, Марсело, Модріч, Кроос, Іско, Бейл, Роналду, Лукас Васкес

"Манчестер Сіті": Харт, Санья, Отаменді, Компані, Кліши, Фернандо, Фернандіньо, Хесус Навас, Туре, Де Брюйне, Агуеро

Арбітр - Дамір Скоміна (Словенія)

Нагадаємо, першим фіналістом Ліги чемпіонів став мадридський "Атлетіко", який переграв за підсумками двох матчів мюнхенську "Баварію" (1:0 та 1:2).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі