Рамос все-таки залишить "Дніпро" для роботи зі збірною Греції

Поділитися
Рамос все-таки залишить "Дніпро" для роботи зі збірною Греції © football.ua
Низка ЗМІ стверджує про те, що переговори іспанського наставника "Дніпра" і Федерації футболу Греції підійшли до логічного завершення.

Судячи з усього, іспанський тренер Хуанде Рамос покине Дніпропетровськ після закінчення терміну дії контракту влітку нинішнього року.

За інформацією грецьких ЗМІ, переговори між Федерацією футболу Греції і наставником "Дніпра" тривають і сторони близькі до того, щоб досягти компромісу.

Раніше перешкодою для початку роботи іспанця біля керма місцевої збірної були його фінансові вимоги, однак тренер пішов на поступки і готовий прийняти пропозицію греків - дворічний контракт з платнею в 800 тисяч євро на рік. Щоправда, поки ще триває обговорення преміальної програми. Остання пропозиція грецької федерації - 700 тисяч євро у вигляді різних бонусів, у тому числі через вихід на чемпіонат Європи-2016.

Очікується, що до кінця тижня сторони завершать переговори, а якщо Федерації футболу Греції не вдасться здобути іспанця, то тоді вони розглянуть альтернативні кандидатури.

Нагадаємо, після чемпіонату світу у Бразилії наставник греків Фернанду Сантуш покидає свій пост, а у Рамоса саме закінчується контракт із "Дніпром".

Хуанде Рамос очолив дніпропетровську команду в 2010 році, проте найкращих результатів з "Дніпром" іспанець досяг у сезоні-2013/14. Зокрема, дніпряни двічі обіграли "Шахтар" з різницею у два м'ячі, а також досі претендують на чемпіонський титул у першості Прем'єр-ліги: підопічні Рамоса відстають від донецького "Шахтаря" на шість очок і ще не втратили шансів наздогнати опонента в заочній боротьбі. !zn

Читайте також:

Ярмоленко не вірить, що "Дніпро" випередить "Шахтар" у боротьбі за чемпіонство

Луческу вважає, що у "Дніпра" все ще є шанс поборотися за чемпіонство

У "Шахтарі" спростували інформацію про можливий відхід Луческу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі