Прем'єр-ліга: "Зірка" впевнено обіграла "Волинь"

Відео
Поділитися
Прем'єр-ліга: "Зірка" впевнено обіграла "Волинь" "Зірка" забила два голи команді Кварцяного © football.ua
Луцька команда залишається в трійці аутсайдерів чемпіонату.

Сьогодні, 20 листопада, відбувся черговий матч 15-го туру української Прем'єр-ліги, в якому "Зірка" приймала "Волинь" і зазнала поразки, пропустивши два голи.

Перша половина поєдинку пройшла з мінімальною кількістю моментів і з великою кількістю браку на всіх стадіях атак обох команд. Після перерви "Волинь" почала більш активно, однак у підсумку гості пропустили на 59-й хвилині: Бацула виконав перевід з лівого флангу на кут штрафного, звідки Фаворов точним ударом відправив м'яч у дальній кут воріт. На 73-й хвилині Фаворов взяв участь у другому м'ячі команди з Кропивницького, коли увірвався в чужу штрафну і відпасував на Білонога, а той в дотик був точний.

Таким чином, "Зірка" закріпилася на дев'ятій сходинці турнірної таблиці, а "Волинь" йде десятою і відстає від суперника на п'ять пунктів.

"Зірка" - "Волинь" - 2:0
Голи: Фаворов, 59, Білоног, 73

"Зірка": Паст, Фатєєв (Зозуля, 90), Ковальов, Перейра, Бацула, Загальський, Айтор (Полегенько, 19), Лупашко, Фаворов, Сітало, Мойя (Білоног, 66)

"Волинь": Марчук, Р. Никитюк (Ляшенко, 59), Шаповал (Шандрук, 77), Логінов, Шабанов, А.Никитюк, Мемешев, Чепелюк, Діденко (Тетеренко, 86), Задерецький, Петров

Попередження: Петров, Діденко, Шаповал

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Динамо" і "Шахтар" здобули перемоги

Нагадаємо, 15 листопада аргентинець Даріо Друді покинув пост головного тренера "Зірки", а його місце з приставкою "в. о." зайняв Роман Монарьов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі