Повєткін не розумів поради американського тренера під час бою з Кличком

Поділитися
Повєткін не розумів поради американського тренера під час бою з Кличком Повєткіну було важко розуміти тренерів
Російський боксер зізнався, що він не до кінця скористався порадами свого наставника, бо той давав їх англійською мовою.

Росіянин Олександр Повєткін зізнався, що йому було важко розуміти поради тренера-американця Стейсі Маккінлі, тому він не зумів вчасно переломити хід невдалого для себе поєдинку з українським чемпіоном Володимиром Кличком.

До бою з Кличком Повєткіна готували Олександр Зімін, а також відомий як колишній наставник легендарного Майка Тайсона Стейсі Маккінлі.

"Зімін взагалі не радив нічого, йому не давали цього зробити. Маккінлі давав багато порад. Але знову ж таки, через перекладача важко спілкуватися. А так - багато хороших речей радив Стейсі".

Тим не менш, при цьому "Російський витязь" не планує вивчати іноземну мову, а бажає тренуватися під керівництвом російського фахівця.

"З Маккінлі я працював трохи більше місяця, - додав витязь. - У тренуваннях були цікаві моменти, комбінації. Але я вважаю, що потрібно тренуватися під керівництвом російського тренера. Тому що спілкуватися через перекладача у перервах між раундами дуже важко".

Раніше повідомлялося, що керувати підготовкою Повєткіна до зустрічі з Володимиром Кличком буде відомий у минулому російський боксер Костя Цзю. Однак незабаром цю інформацію спростували, а росіянин провів зміни у тренерському штабі.

Нагадаємо, 5 жовтня уМоскві Кличко переміг Повєткіна за очками, захистивши титули суперчемпіона WBA, чемпіона IBF і WBO. За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу українцю з рахунком 119-104. !zn

Читайте також:

Повєткін сподівається, що зуміє домогтися бою-реваншу з Кличком

Кличко розповів, чому не став нокаутувати Повєткіна

Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі