Після матчу з "Ворсклою" Луческу покартав своїх футболістів за некоректну поведінку

Відео
Поділитися
Після матчу з "Ворсклою" Луческу покартав своїх футболістів за некоректну поведінку © football.ua
Поєдинок 2-го туру між полтавцями та "гірниками" ледь не завершився поразкою лідера. Полтавські футболісти, по суті упустили перемогу в кінцівці зустрічі, були дуже засмучені і вилили своє роздратування на суперника.

В матчі другого туру чемпіонату Прем'єр-ліги між полтавською "Ворсклою" і донецьким "Шахтарем" фінальний свисток судді Костянтина Труханова зафіксував рахунок 2:1 на користь гостей, що дозволив "гірникам" вийти в лідери першості.

Полтавці відкрили рахунок на 28-й хвилині зусиллями Артема Громова, який опинився на вістрі швидкої контратаки. Гол не остудив запал "Ворскли" і команда Василя Сачко могла не один раз збільшити відрив і здобути першу перемогу в сезоні. Але планам полтавських футболістів не судилося збутися: на 80-й хвилині Олександр Гладкий і Тарас Степаненко організували вихід на воротаря Дмитра Непогодова і відновили рівновагу, а незабаром сам Степаненко відзначився з передачі Луїса Адріану - 2:1.

Полтавці були розчаровані і в підсумку вилити своє роздратування на опонента: в кінцівці поєдинку сталася сутичка між футболістами, яка була спровокована тим, що донеччани просто тягнули час. Найбільш активний учасник сутички капітан полтавців Арменд Даллку отримав пряму червону картку, а захисник гірників Олександр Кучер - другу жовту і також достроково завершив матч.

Після матчу тренер донеччан Мірча Луческу визнав, що в сформованій ситуації є вина і його футболістів, які спровокували суперника, коли почали тягнути час.

"За великим рахунком полтавці думали, напевно, про трьох окулярах і були схвильовані. Але наприкінці поєдинку їхня поведінка теж було некоректно. І найнеприємніше, що всі там зібралися - гравці двох команд і запасні. Це не красить сьогоднішню гру. Некоректно і непрофесійно тягнути час, як ви сказали, але і не коректно когось бити чи штовхати. Хтось провокує, а хтось на цю провокацію і відповідає. Винні обидві команди в цій сутичці, і засуджувати когось більше чи менше не варто", - Луческу не став валити все на суперника, коли журналісти запитали його про епізод.

Додамо, що судячи з усього албанському легіонеру "Ворскли" Ахмеду Даллку, який вже довгий час захищає кольори полтавців, світить кілька матчів дискваліфікації - у сутичці він примудрився "перевірити прес" у Даріо Срни і напевно епізод потрапить під пильну увагу дисциплінарного комітету ФФУ.

Відзначимо, що 2 серпня у 2-му турі Прем'єр-ліги зустрінуться "Металіст" і "Динамо", "Волинь" - "Дніпро", "Металург" З - "Говерла", а назавтра зіграють "Олімпік" і "Зоря", а також "Карпати" і донецький "Металург". Завершиться тур 4 серпня протистоянням "Чорноморця" та "Іллічівця". !zn

Читайте також:

Луческу розповів правду про бразильських легіонерів в "Шахтарі"

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

Даріо Срна увійшов в історію "Шахтаря" з новим рекордом

В УЄФА почали розслідування інциденту з уболівальниками на трибунах НСК "Олімпійський"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі