Перемоги Ломаченка, Усика та Гвоздика: огляд вечора боксу в США

Поділитися
Перемоги Ломаченка, Усика та Гвоздика: огляд вечора боксу в США Українські боксери здобули перемоги © facebook.com/VasylLomachenko
Найяскравіші моменти переможних поєдинків українських боксерів.

У ніч 9 квітня в штаті Меріленд (США) відбувся український вечір боксу за участю володаря поясу WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка (8-1, 6 КО), чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі Олександра Усика (12-0, 10 КО) і перспективного напівважковаговика Олександра Гвоздика (13-0, 11 КО).

Першим з українців на ринг вийшов Усик, який в останньому раунді був близький до нокауту Майкла Хантера, однак американець вистояв, після чого судді одноголосно віддали перемогу чемпіону.

Гвоздик зустрічався з кубинцем Юніескі Гонсалесом. Гонсалес агресивно почав бій і провів кілька точних ударів з правого, проте українець зберігав холоднокровність і в третьому раунді зумів відправити опонента на настил рингу.

Ломаченко підтвердив статус одного з найсильніших боксерів світу, зумівши захистити свій титул проти Джейсона Соси. Претендент виявився значно слабшим за чемпіона, який завжди був на кілька кроків попереду і часом відверто працював на публіку. Все скінчилося, коли кут Соси вирішив не випускати його на десятий раунд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі